Robogó sportlégszűrő jó-e?
Figyelt kérdés
Miben jó ha van és mi a hátrány?2010. márc. 25. 13:01
1/7 ThodEE GoD válasza:
Több levegőt kap, elvileg jobban ég az üzemanyag->nagyobb teljesítmény
Sztem észre se fogod venni az 50ccm en azt a plusz fél lóerőt :D
2/7 anonim válasza:
Nem is annyira a teljesítményben, mint a rugalmasságban jelentkezik az előnye. Sokkal erősebb nem lesz a motor, csak hamarabb reagál a gázadásra. Hátránya a felerősödő szívóhang (szépen ordít) és az, hogy esőben hajlamos vizet kapni a légszűrő. Ezen viszont segít a jobb minőségű szettekhez adott esővédő fedél.
3/7 anonim válasza:
Hát én nem tudom mennyit javít a teljesítményén, de az én gyári 5 éves robogóm lazán megy 70et, 50-re meg ropsz ropsz felgyorsul.
4/7 anonim válasza:
robogónál gyári 50esre teljesen felesleges a sportlégszűrő. Csak takaríthatod állandóan plusz borzasztó buta hangja lesz. Ha tuningolod és 70es henger meg sport kipuff meg hasonlók akkor kötelező!
5/7 anonim válasza:
Akkor érne valamit,ha a gyári légszűrő le lenne fojtva.De mivel ilyen a legritkább esetben fordul elő(miért gyengítenének gyárilag egy motort szándékosan,gyárilag?)a leghaszontalanabb dolgok egyike.
6/7 jucus1 válasza:
Legyengítik pedig, a KRESZ szerint ugyanis a smkp. fogalmában benne van, hogy önerejéből, sík úton nem képes 40 km/h-nál többel haladni, erre ügyeltek régebben, ma nem jellemző, de ezeket bármikor kötelezhetik rendszám kiváltására, pl. lekap a traffi 65-tel, akkor már ott az adu, hogy más kategória a mocid és másmilyen jogsival is kell vezetned.
7/7 anonim válasza:
nem felesleges, mert jobblesz tőle a hangja, nekem legalábbis mélyebb lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!