Taxizáshoz mi kell?
Figyelt kérdés
Ha taxizni mennék egy taxis társasághoz milyen képzetség vizsgák és tapasztalatok szükségesek hozzá?Továbbá ha saját taxi vállalkozást szeretnék indítani ahoz mi kell és menyibe kerülne?2016. jan. 1. 12:39
1/7 A kérdező kommentje:
Illetve mennyire van szükség taxisokra budapesten, tudom elég sok taxis van de emellett keresnek taxisokat vagy sikerülhet felfuttatni egy új taxis társaságot a többi társaság mellett ?Lehet rá esély?
2016. jan. 1. 12:43
2/7 anonim válasza:
"pesti" taxissal már Dunát lehet rekeszteni, nem kellesz még te is, főleg hogy az Uber elég jól a taxik alá vág. Inkább valami értelmes dolgon törd a fejed.
3/7 anonim válasza:
Új taxitársaságot semmiképpen sem, először is azért, mert már nagyon telített a piac, másodsorban pedig azért, mert nem tisztán mennek ott a dolgok, nem úgy van, hogy egy átlagember csak úgy beindít egy ilyen vállalkozást. Még sofőrnek is elég nehéz elhelyezkedni, nem nagyon vannak helyek.
4/7 anonim válasza:
Hallottál már a híres taxisháborúkról a dosztért?
6/7 anonim válasza:
Én támogatlak, mindenki abban dolgozik ahol akar (megfelelő előképzettséggel).
7/7 anonim válasza:
Most hogy keresőszónak a Star Warstot is beállítottad, ráleltem a kérdésedre. A Nagy Taxisháborút, a STARxi Warsot már mondták előttem. A Rylo Ken nevű gonosz taxis kilobbizta, hogy odaparkolhasson a Haláli Csillaggal arra a holodrosztra amit a keleti származású apja, San Holo hagyományozott rá amikor egy kocsmai heveskedésben beleszaladt a fénykésébe. Most hogy az első rend és Darth Uber seregei félreálltak, a taxis köztársaság újra felvirágozhat. Az Ezeréves Sólymot felejtsd el, mert az 990 évvel idősebb, mint amennyi idős járművel lehet még taxizni. Ezen kívül a legfőbb gond vele, hogy nem sárga. A többi bagatell problémát nem is említem. Vizsgák azok kellenek. Facebook és Twitter nem hiszem, hogy szükséges. De jó ha van, egyre többen rendelnek Twitteren taxit manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!