Taxizáshoz milyen engedélyek kellenek? Ezek mennyibe kerülnek?
PávII?!
Taxisengedély?!
ezeket ki állítja ki? hol kell ezekre vizsgázni?
Ezeket neked kell fizetned.Nem olcsó élmény lesz, de hidd el, megéri!
Apukám minden éjjel (!) taxizik, 1-1 éjjel keres 30e-ftot... Persze ez a fővárosba van.
jól bírja ezek szerint...
én inkább nappal taxiznék, este csak szerda-péntek-szombaton. xD
nem vagyok benne biztos de egyszer az egyik taxist csak úgy poénból megkérdeztük és ő nagyjából elmondta mi kell hozzá
Először is egyértelmű hogy 18 évesnek kell lenned
2. B kategóriás jogosítvány
3. Min 2 év Vezetési tapasztalat vagyis legalább 2 évesnek kell lennie a jogsidnak !!!
4. Páv 2 vizsga.Ennek nem tudom az árát de állítólag nehéz rajta átmenni és kell ez a vizsga mert e nélkül nem szállíthatsz személyeket.
5 jelentkezni egy Taxi társaságnál
Hát kb ennyi.Árat nem tudok én se mondani de biztos nem olcsó!!
Ha valami nem így van javítsatok ki !!!
Páv2 az okés, azt hallottam én is.
szerintem oké amit leírtál... :)
Sajnos én is csak részinformációval tudom ezt kiegészíteni:
Nem elhanyagolható, hogy (taxi)vállalkozónak kell lenned, és ennek is megvan a terhe.
Az, hogyha te szerda péntek szombaton szeretnél csak dolgozni az úgy nem tudom mennyire fog menni, ugyanis aki ebből él az állandóan kint van, cím alig van (te ismersz olyat aki állandóan taxival jár? Ha megfigyelted, mit gondolsz, miért csökkentette egy csomó társaság a tarifáit?), taxi rengeteg (a volánt könnyű tekergetni), szóval állítólag ez egy olyan mókuskerék amiből nagyon de nagyon nehéz kiszállni.
Akinek az apukája hétköznap éjszaka átlag megkeres 30e forintot, az vagy Zónás, vagy Elites szerintem:)))
Bővebb elijesztést találsz a hallotaxi.hu oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!