Suzuki Swiftesek! Ti nem féltek beülni az autótokba?
Én idén akartam venni egy Suzuki Swiftet, 16 éves volt és a bal 1. kereke kifordult. Nem rég olvastam egy cikket, hogy csak úgy kifordult a boldog Suzuki tulajdonos autójának a kereke...
Én nekem 2 ilyen kocsim is van és az egyiket nem rég vettem, félek beülni a kocsiba. :(
azt ugyen nem veszed észre, hogy hülyeséget beszélsz..a (rendes)műszakin bizony szólnak, ha a vas ne alkalmas közlekedésre, mert szétrohadt...
azok a kifordult kerekű szwiftek közül az egyiknek a közelünkben fordult ki a hátsó kereke..az első sosem..
de a hátsó is csak úgy, hogy nem okoz életveszélyt..mint kiderült, okosba volt vizsgáztatva valamikor..
mi huszonegy éve használunk szuzukikat, még egyiken sem volt rozsdafolt...az igaz, hogy az egyik szwiftünket visszahívták a csomagtartóban található rozsda miatt, de a miénk például hibátlan volt. az nyolc éve volt, a mai naoig nincs rozsda sehol..
szóval nem félünk beülni még a 94-esbe sem(mert az is megvan) sőt a 2002-es is rozsdamentes, pik-pak átmegy a rendes műszakin...de a 2005-ös is hibátlan...
nem értem miről beszélsz.
11:44
Azért a képeken látható modellek történetét szívesen meghallgatnám. Lehet egy tómederből emelték ki 5 év után...
Kedves kérdező, feltennék én is néhány kérdést önnek:
1. Nincs jobb szórakozási lehetősége, mint itt flamelni?
2. Ha ennyire rossz kocsinak tartja a Swifteket akkor mi a szarnak vett belőle rögtön 2 darabot?
3. Mennyi idősnek tetszik lenni?
1. Nincsenek barátaim, nem beszél velem senki sem még a Facebookon sem.
2. Azért, mert 1 olyan helyen lakom ahol csak gépjárművel lehet közlekedni és az ilyen helyeken mindig kell 1 üzemképes autó, pénzem viszont nincs túl sok, a Suzuki ócsó és jó ki ótó
3. 21 éves srác vagyok
nem tudom, nem álltam meg, csak lelassítottam, de nem volt nagy a tempó.
sok hülye de vicces, hogy nem hiszi el, amikor ott történt előttem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!