Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swiftesek! Ti nem...

Suzuki Swiftesek! Ti nem féltek beülni az autótokba?

Figyelt kérdés

Én idén akartam venni egy Suzuki Swiftet, 16 éves volt és a bal 1. kereke kifordult. Nem rég olvastam egy cikket, hogy csak úgy kifordult a boldog Suzuki tulajdonos autójának a kereke...

Én nekem 2 ilyen kocsim is van és az egyiket nem rég vettem, félek beülni a kocsiba. :(

[link]

2015. dec. 31. 18:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
80%

azt ugyen nem veszed észre, hogy hülyeséget beszélsz..a (rendes)műszakin bizony szólnak, ha a vas ne alkalmas közlekedésre, mert szétrohadt...

azok a kifordult kerekű szwiftek közül az egyiknek a közelünkben fordult ki a hátsó kereke..az első sosem..

de a hátsó is csak úgy, hogy nem okoz életveszélyt..mint kiderült, okosba volt vizsgáztatva valamikor..

mi huszonegy éve használunk szuzukikat, még egyiken sem volt rozsdafolt...az igaz, hogy az egyik szwiftünket visszahívták a csomagtartóban található rozsda miatt, de a miénk például hibátlan volt. az nyolc éve volt, a mai naoig nincs rozsda sehol..

szóval nem félünk beülni még a 94-esbe sem(mert az is megvan) sőt a 2002-es is rozsdamentes, pik-pak átmegy a rendes műszakin...de a 2005-ös is hibátlan...

nem értem miről beszélsz.

2016. jan. 1. 11:11
 22/31 A kérdező kommentje:

Nem rohadnak sehol?

Aha, ezt nézd meg:

[link]

2016. jan. 1. 11:44
 23/31 anonim ***** válasza:
69%

11:44

Azért a képeken látható modellek történetét szívesen meghallgatnám. Lehet egy tómederből emelték ki 5 év után...

2016. jan. 1. 12:22
 24/31 Zebra3328 ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, feltennék én is néhány kérdést önnek:

1. Nincs jobb szórakozási lehetősége, mint itt flamelni?

2. Ha ennyire rossz kocsinak tartja a Swifteket akkor mi a szarnak vett belőle rögtön 2 darabot?

3. Mennyi idősnek tetszik lenni?

2016. jan. 1. 13:50
 25/31 A kérdező kommentje:

1. Nincsenek barátaim, nem beszél velem senki sem még a Facebookon sem.

2. Azért, mert 1 olyan helyen lakom ahol csak gépjárművel lehet közlekedni és az ilyen helyeken mindig kell 1 üzemképes autó, pénzem viszont nincs túl sok, a Suzuki ócsó és jó ki ótó

3. 21 éves srác vagyok

2016. jan. 1. 14:00
 26/31 anonim ***** válasza:
Be kéne még azt az oldalt linkelni még párszor. Milyen típust szeretnétek? Gyűjtögessünk róla rohadós képeket?:D Bármiről lehet találni bőven, összerakunk egy kupacba 50 képet és máris a világ legjobban rohadó autója lesz, bármi is az.
2016. jan. 1. 19:41
 27/31 anonim ***** válasza:
42%
és pont ma láttam egy swiftet, pont előttem tört ki a jobb első kereke...
2016. jan. 4. 20:31
 28/31 A kérdező kommentje:
És mi lett?
2016. jan. 4. 20:46
 29/31 anonim ***** válasza:
52%
Mi lett, felébredt reggel az ágyában.
2016. jan. 4. 20:52
 30/31 anonim ***** válasza:
57%

nem tudom, nem álltam meg, csak lelassítottam, de nem volt nagy a tempó.

sok hülye de vicces, hogy nem hiszi el, amikor ott történt előttem :))

2016. jan. 4. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!