Suzuki Swiftesek! Ti nem féltek beülni az autótokba?
Én idén akartam venni egy Suzuki Swiftet, 16 éves volt és a bal 1. kereke kifordult. Nem rég olvastam egy cikket, hogy csak úgy kifordult a boldog Suzuki tulajdonos autójának a kereke...
Én nekem 2 ilyen kocsim is van és az egyiket nem rég vettem, félek beülni a kocsiba. :(
Nekem 2 évig recsegett-ropogott a kerék amikor tekertem, már akkor csinálta amikor megvettem. Az autó azóta ment 100.000 kilómétert azóta egyszer gyertya,szűrő, olaj csere, a olajat nem nagyon cserélem mert eszi vagy szivárog szóval cserélődik benne a cucc. Csak benzin és kötelezőt fizetek a kocsira DIREKT!!!
A másik Swiftem (mert kettő van) annak ki van nyalva a "se*ge" egy darab sár,kosz nincs rajta legjobb alkatrészeket kapja ha kell figyelve van rá de persze felváltva használom a kettőt. Csak ajánlani tudom de csak akkor ha nem hajtani akarod mert 190-et nem bírja. 110 ami még tűrhető főúton, autópályán 140.
Ha félsz tőle add el és vegyél egy menő autót.
"... de azért én elvárnám, hogy ha már törődök vele akkor ne forduljon ki a kerék mikor pályán vagyok"
Ha megkapja a gondoskodást, nem is fog a pályán kifordulni alóla a kerék. Igaz, a LED-es karácsonyfaizzó és a távirányító ezen pont nem segít. Remélem, a lemezek alatt is legalább olyan alapossággal szereted rendben tartani a dolgokat mint ott, ahol látszik is.
Itthon hányszor veszekedtem és még hányszor fogok ezért. Van aki szerint semmit nem kell csinálni az autón, jó az, ahogy megvettük. Én cseréltem olajat, váltóolajat, szűrőket, fagyállót, szelephézagot állítottam stb. kilométerre és dátumra lebontva megvan minden, mióta megvettük. Szerintem ennyi jár egy autónak és mennyiszer megkaptam, hogy hülye vagyok, minek bármit javítani az autón. Az aljára is ráment párezer, de mostanában remélem nem lesz vele gond. A vásárláskor szerettem volna, de minek az, így kimaradt az állapotfelmérés, pedig derültek volna ki dolgok, emiatt hagyott is már ott a megbízhatónak mondott Swift. Kicsit drága volt így a hús, de most már ezek ki vannak javítva.
Néhány kényelmi extrát már beszereltem, többek között a távirányítós, csomagteret is nyitó központi zár vezérlőt, ( http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__735.. csomagtér ajtó teleszkópot, miután sokadszor vágott hátba, ablaktörlő mechanikát stb. Tervben van a csomagtér világítás, illetve nappali menetfény felszerelése. Nem lesz olcsó, de ha lesz fölös pénzem, a motorháztetőt lehet újra lefényeztetem és políroztatom az egész autót. Így törődöm én az autómmal. (#3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!