Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról? (Opel Astra G)

Figyelt kérdés
Most szeretnék majd a közeljövőben autót vásárolni. Az 1.4-es 16V Opel Astrában gondolkodtam. Akinek ilyen autója van az légyszi írja le a tapasztalatait. Megbízható autó? Kényelmes? Dinamikusan lehet vele közlekedni?
2010. márc. 24. 23:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha ojan kocsit keresel ami némileg tisztelet parancsol és megyis, és mindemellett kényelmes, normális áron fenttartható autó, akkor nézz rá erre.

[link]

Ienbe egyetlen egyszer ültem, de az felejthetetlen volt,

Ezzel sem kell visszaváltani ha előzni akarsz azt garantálom, amit láttam, egy ismerősömé volt, 20000 km el vette, és hibátlanul ment 350000 ig, és ha jól sejtem még jó sokáig elfog járni vele.

(nekem Corolla Kombim van, 1,4 es, de azis megy mint az isten nyila, igaz nemfeltétlen kissebességen a legjobb, de amikor egy suzuki 90 nél kezdi összeszarni magát, ez ottkezd belejönni, és hidd el, egyikbe se poénból írták bele a 220 at. Ha megbízható kis szervízigényű erős kocsit keresel akkor jó helyen jársz!

GL HF

2010. márc. 31. 14:49
 12/12 anonim ***** válasza:
nekünk egy éve volt astra g nk 1.4 16v nagyon jó autó. megbízható 10 év alatt sohasem hagyott cserbe, nem eszik olajat, szépen megy, sportosabb vezetésnél sem evett többet 8 liternél városban, 2 méter vagyok elöl tök kényelmesen elfértem, hátul a fejtér kicsit kicsi volt, csomagtere kifejezetten nagy, csak jó dolgot lehet róla mondani
2010. máj. 23. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!