Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról? (Opel Astra G)

Figyelt kérdés
Most szeretnék majd a közeljövőben autót vásárolni. Az 1.4-es 16V Opel Astrában gondolkodtam. Akinek ilyen autója van az légyszi írja le a tapasztalatait. Megbízható autó? Kényelmes? Dinamikusan lehet vele közlekedni?
2010. márc. 24. 23:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ajánlom figyelmedbe a totalcar népítéletet [link]
2010. márc. 24. 23:23
 2/12 anonim ***** válasza:
1.4 astratol ne varj dinamikat szerintem 1.4 max a miniautókba lupo polo corsa clio ilyesmi. olyan 15-16 alatt van szazon. úgy gyorsul mint egy kisbusz pl renault traffic(a kisebb 1.9es dizelmotorral) de az 1.5dizel megan is odaveri + 2-3 literrel kevesebbet eszik
2010. márc. 25. 00:37
 3/12 anonim válasza:

Jók az opelek, de igaza van a fentebb szólónak. Én régebbi 1.6-os astrával, mentem sokat. Aztán egyszer átültem egy 1.4-be és majdnem kilapított egy kamion.

Nem egy luxusautó, de nincs vele gond. És ocsó a szervizelése.

2010. márc. 25. 02:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Havernak van 1.6 os 16 szelepese (tudom te 1.4 est szeretnél, de erről van adatom...)

1 telitank benzinnel (város+hosszabb utak=tehát vegyes használat során) 400 km-rt megy el!

Az barátok közt is jóval 10 liter feletti fogyasztás/100 km!

És azért annyival nem megy jobban, mint egy sima 1.6 os.

hiába az adat hogy 101 ló, HA HA közelébe se!

még egyszer írom 1.6-os motorú astrákról beszélek.

2010. márc. 25. 09:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Az Astra-k nagyon megbízható autók kényelmesek és viszonylag tágasak!

Viszont én az összes benzinmotoros Astra-ról lebeszélnélek, a fogyasztásuk jóval 8 liter felett van!

Szerintem nézegesd az 1.7 2.0 dízeleket mert nagyon jó kis dízelmotorok elnyűhetetlenek és 5-6 liter/100km gázolajjal lemennek a térképről is!

Az alkatrész is elég olcsó hozzájuk!

Válassz dízelt én személy szerint nagyon ajánlom neked!

2010. márc. 25. 10:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a rengeteg választ... Most valahogy elbizonytalanodtam, lehet jobban járnék egy dízeles autóval. Max 900.000 Ft-ot szeretnék rá áldozni. Ennyiért még opel astrán kívül milyen autót tudtok ajánlani?(Turbó Dízel)
2010. márc. 25. 14:05
 7/12 anonim ***** válasza:

2.5 ös Td opel omega!

BMW motorosak!

(de csak a 2.5 ös td, a 2.2 es td nem!)

hatalmas kocsi, minden elfér benne, kényelmes, hátsókerék meghajtású!

elegáns kocsi

8-10 liter gázolajjal elcsühög ő is, viszont előzéseknél nem kell gondolkozni hogy belefér-e...

100 nál 5. ben odalépsz neki olyat gyorsul mint az astra 4. ben 80 körül..... Nem kell visszaváltani előzésnél, semmi

és 900 ezerért már igen jó állapotú omegát is találsz, kb 2000-s évjáratúak, ha az neked nem túl öreg....

9:14 es voltam

2010. márc. 25. 14:31
 8/12 A kérdező kommentje:

Utolsónak!

Jól hangzik meg tényleg nagyon jó autó. Csak hát 2.5ös, azért annak fizetni is kell a fenntartását.

2010. márc. 25. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:

el kell döntened mit akarsz.

ha olcsó kocsit keresel, aminek olcsó a fenntartása, vegyél corsát, cliót, yarist, corollat, swiftet, ilyesmiket

Ha családi kocsit akarsz, ami azért tekintélyt parancsol vegyél omegát, vagy valami hasonló gépet

fentartása nem vész, max biztosításával lesz a gond ha eddig nem volt kocsid és 0 bónusszal indulsz.

De ha mint írtad dinamikus kocsit szeretnél, akkor ez akármilyet veszel sok lesz, mert mostmár lóerőfüggő a biztosítás, és nem köbcenti.

Nagy kasznihoz kell lóerő lásd omega, de nem kell ám meggondolni, hogy mi fér bele meg mi nem...mindet bele rakhatsz a kanapétól kezdve az emeletes ágyig ELFÉR!, főleg ha kombi!

9:14 es voltam

2010. márc. 25. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát omegát semmiképp se vegyél mindegyik zabálja az üzemanyagot, a régebbi szériásoknak a lámpája vetekszik a calibrával(vakvezetés kb) + rohadnak is nem csoda hogy nem adtak el belöle sokat. A G-s astrák legalább nem rohadnak és a fenntartása is ok.
2010. márc. 25. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!