Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki hogyan növeli meg a simson...

Ki hogyan növeli meg a simson légszűrő felületét?

Figyelt kérdés

2015. dec. 30. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Már sehogy. sok kínlódás után rájöttem, az eredeti gyáritól nincs jobb. nagyon kitalálták..

a szimó teljesítménynövelése nagyon drága, és alig lesz benne két lóval több...de ez aranyáron..

és jóval hamarabb letérdel. a gyári gép örök darab, jó benzin keverékkel széthajthatatlan.

2015. dec. 30. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy,hogy időközömként kimosom. Ennél nincs jobb megoldás. Hidd el a gyári légszűrőn is elég levegőt kap. Nem kell okosabbnak lenni az akkori mérnököknél.
2015. dec. 30. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem se jo ezek a külsö megoldás.

Kocsma ellöt szokott lenni egy szakadt swable .Szerintem 10 éve nem volt le mosva.Gumipok tartja egybe az ülést.

Az öregnek mindig megy a motor.Nem nézem ki bellöle hogy nagy szaki lenne.Szoval sokan szidják itt a simot.Ahoz képest elég jól türi a gép a sorsát.

2015. dec. 31. 16:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem olyan ötletem van hogy kivágnék a lemezből amiben a légszűrő van és a lyuk alsó részére felcsavaroznék perforált lemezt és a felső részére csinálnék peremet amire szintén perforált lemezt tennék a kettő közé pedig ezt a fémmosogató szivacsot tenném és ezt fújnám be légszűrő sprayvel.
2016. jan. 1. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!