Van egy Rieju RS2 matrix (50ccm) motorom. Az előző tulaj sport légszűrőt rakott bele. Ez nekem nem jó, venni akarok bele gyárit. Az a kérdés merült fel bennem, hogy milyen méretűt vegyek bele?
Tudnád egy kicsit pontosítani mi is láttál a neten?
Lehetséges, hogy 30mm-es torokátmérőjű gumicsőről beszélünk?
Esetleg nincs egy képed róla? Ha megvan a légszűrő és a csatlakozása is az vázon, akkor elegendő tolómérővel lemérni a karburátor csonk légszűrő felőli oldalának átmérőjét. Ezt szokták megadni a gumicsőnél is.
Az a baj hogy, szerintem le se tudnám venni a pontos méretet, mert el van szakadva. Lket tudok küldeni.
Máshonnan nem is tudnám beszerválni.
Ez nem gyári, ráadásul ilyet minden motorosboltban kapni.
Biztos van akinek bejön, de én nem ajánlom.
Van esetleg képed a motorodról?
Nagyon szép,
Van esetleg képed a karburátor és környékéről is? Csak azt szeretném megnézni, benne van-e a gyári levegőszűrő.
Szia,
Nem gond, de ez a légszűrő nem lehet a gyári. Legalábbis nagyon csodálkoznék. Sokkal inkább ez a tied.
Ha beütöd a jofogásba vagy a képesmotorba a motort, lesz bontott alkatrész. Én onnan vennék egyet néhány ezer forintért.
Ha már "tuninghoz" ragaszkodsz inkább vedd a Motoforce airbox nevűt. Ennek nincs olyan szívótorok hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!