Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fütyülő, madárcsicsergés...

Fütyülő, madárcsicsergés szerű hang Suzuki Swift 1.3 (2001) -ből, de csak 60 km/h-tól. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vettem észre először, azóta tesztelgettem is, szigorúan csak hatvan felett csinálja. Először azt hittem, hogy az ablak fütyül. Nem lehetett tovább felhúzni, tehát letekertem. Erre még élesebben hallottam azt a fütyülő, csicsergő hangot elölről. Ékszíj szerintem nem lehet, az alapjáraton hallatja magát elsősorban, meg azt megismerem. Tippek, elképzelések, hogy mi lehet ez?

2015. dec. 28. 02:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Biturbo? :)
2015. dec. 28. 06:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs véletlenül vadriasztó sípod? Az pont valami ilyet csinál, lehet telement párával azért csicsereg:)

Vagy tetőcsomagtartó, boyracerspoiler, nemgyári antenna, egyéb kiálló biszbasz? Azok is tudnak fütyülni kegyetlenül

2015. dec. 28. 08:07
 3/5 A kérdező kommentje:
A fentiek közül egyikről sem tudok :D
2015. dec. 28. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Rosszul behelyezett légszűrő vagy rosszul összerakott légszűrőház?
2015. dec. 28. 09:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Tavaly nyár óta van nálam az autó, azóta ezek tudtommal nem voltak ellenőrizve. De éppen lehet itt az ideje ezek szerint
2015. dec. 28. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!