Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi okozza a 2005 utáni Suzuki...

Mi okozza a 2005 utáni Suzuki Swift váltójának a széthullását?

Figyelt kérdés
Meg merjem venni? Nem fog ötvenezer kilóméterenként széthullani? Ausztriába járnék vele.

2015. dec. 27. 17:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%

Tönkremegy a nyeles tengely egyik csapágya.

Az 1.3-asoknál van ez, az 1.5-ösöknél nem jellemző ez a hiba.

Ha 50 ezrenként nem is megy tönkre, de 100 ezret nem bír az több mint valószínű.

2015. dec. 27. 17:16
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

ezt most hallom először. miért is hullott szét annak aki ezt mesélte? esetleg sosem volt olaj a váltójában,

méghogy ötvenezrenként széthullik? pfff.ráadásul kéziváltó...nemááá...

nekem százezer van a 2005-ös automata szwiftemben, de még nem hallottam ilyen rémségről(sem)... volt visszahívás, de nem váltó miatt...

vedd meg nyugodtan, legfeljebb olajat cserélsz a vétel után a váltóban is...

2015. dec. 27. 17:20
 3/15 anonim ***** válasza:
43%

Tessék okoska egy kis olvasnivaló.

[link]

2015. dec. 27. 17:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is a fenti linken olvastam róla. Nem tudom mi legyen. Skoda fabia vagy a Suzuki swift ami nekem megfelelő, de inkább az utóbbi mert 1.3-as motorral 92 LE. Csak hogy ezek után nem bízok a Suzukiban.
2015. dec. 27. 18:10
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Elolvastam .A végszó tanulságos volt a hölgyeménytől.Szóval, csak ezeket a típusokat nem használják rendeltetés szerűen ,és hanyagolják a karban tartását.Ez már döfi.
2015. dec. 27. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Nyelestengely csapágy okozza.
2015. dec. 27. 19:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Számodra az hanyagolás és a karbantartás elmulasztása hogy nem cserélnek ki egy csapágyat a váltó belsejében aminek hivatalosan sose kéne cserélendőnek lennie?
2015. dec. 27. 21:41
 8/15 anonim ***** válasza:
El kell magyarázni!Na ti eszetlenek.Ekkora hülyeség,hogy hangozhat egy gyártót képviselő szájából?Ilyenre egy épeszű nem hivatkozhat.Nektek is ennyi agyatok van ,hogy nem értitek, a mondandóm mögött mi van?Más tipust rendben tartanak,csak ezt nem?Le kell nektek rajzolni 7-es,és annak is aki lenullázott?tegyetek egy szívességet.
2015. dec. 28. 00:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Na rólad is lesüt az értelem az látszik.
2015. dec. 28. 01:22
 10/15 A kérdező kommentje:
Ha csak egyszer kellene cserélni,lealkudnám az árából. De így hogy rendszeresen tönkremegy...Esetleg az 1.5-ös váltója rámegy az 1.3-as motorra?
2015. dec. 28. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!