Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki záróvonalon bolondgyerek...

Aki záróvonalon bolondgyerek módjára megelőz, majd 5km-rel arrébb előttem áll a lámpánál, mit érez?

Figyelt kérdés
Nyom a vizelet vagy a széklet? Vagy mitől olyan sürgős hogy megéri egy autóhossz miatt bolondnak lenni?

2015. dec. 25. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

Mert egy igazi tahó.

Sose értettem az ilyeneket, mert záróvonalat nem oknélkül festenek fel!

Birom mikor én kibírom a 70el tötymörgést a záróvonallal lévő kanyargós részen, majd utána megindulok ha lehet akár 200 felett is ha van pl. 2sáv, stb.

Pár sáz méterrel előrébb meg látom az idióta ugyan úgy bevan állva a kerek 100ra.

biztos pillanatragasztóval megakasztotta a tempomatot 100 -n!

Ezt olyan helyen lehet jól észreveni amikor a hosszú záróvonalasz szakasz után nemcsak a záró szünik meg hanem 2x2sáv lesz! zárón át akár S kanyarokban is próbál 100al menni de a 2x2 sávos részen is beáll a belsőben és ott is 100al, mert neki a belsőbe van bérlete!Aztán csodálkozik ha villognak rá, hogy menjen a külsőbe ki!

2015. dec. 25. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Őszintén én is szoktam ilyet, és előfordul, hogy akit megelőztem, az utólér, ilyen a forgalom.

Persze ahol indokolt a zártvonal ott soha nem előzök. De sok olyan helyen van zártvonal, ahol abszolút semmi nem indokolja azt, és látok egy km-re. Na ilyen helyen előzök.

2015. dec. 25. 20:56
 3/7 Beviz Elek ***** válasza:
48%

Nem tervezte hogy megfogja a lámpa és go dolom nem is 5 km volt. Elég nagy táv az, azalatt úgy lehagylak hogy soha többé nem látsz ;)

Én azokat nem szeretem akik tötymörögnek fölöslegesen.

2015. dec. 25. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Velem is volt,hogy megelőztem mindenkit (csak nem zárón), aztán a pirosnál mind beállt mögém.

Mi értelme volt?Honnét tudtam volna,hogy megfog a piros?

2015. dec. 25. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Ó, velem többször megtörtént, hogy mentem lakott területen kb. megengedettel (a 30-asban pedig kicsit többel), valaki lendületesen megelőzött, majd 20 méter múlva lefékezett és megállt egy háznál. De ezekkel nincs bajom, csak nem értem őket.

Azzal van bajom, aki tötymörgős-előzős. Rossz fajta. Megelőz, majd lefékez, csak mert jaj, kanyar jön, mindegy, hogy bármelyik kicsit is belevaló nagypapa 90-nel bevenné, ő a 60-as táblát is sokallja... Ha megelőz, az OK, de akkor menjen. Ha félénk és tötymörög, hát ez van, de a kettőt ne kombináljuk ilyen szánalmasan, csak egyenesben nyomni a gázt, akár 50 méterre, majd fék...

A záróvonali előzéshez azért nem árt, ha alapos oka van az embernek, bár nem mindenki tiszteli, ezt tapasztalhatjuk... De azt nem tudhatja előre, hogy megfogja a lámpa s 5 km szerintem is sok, habár láttam én már nagyon hosszú lámpákat. S a megelőző is képes utána lelassítani, ugye. Ami nem valami értelmes dolog, ha nincs rá oka.

Csak mert valaki megelőzi az embert, még nem tuti, hogy eltávolodik tőlünk. Lehet, hogy hamar visszaelőzzük (sokszor megelőztek már falu végén, mert nem bírták elviselni, hogy még ott is betartom a sebességhatárt. aztán hamar helyet cseréltünk. nem erős a motorom, de azért akarok vele menni, egyes autósok pedig lassúak...).

2015. dec. 26. 01:08
 6/7 anonim ***** válasza:
vannak akik nem bírnak mások mögött haladni. Városon belül teljesen értelmetlen jampeckodni így. Nálam is volt hogy villogott le a Q7, következő lámpánál meg megint ott volt...
2015. dec. 26. 19:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A zöldet mindenki megérdemelte.

Azért normális keretek közt nem sok 5 km, főúton.

Haladok mondjuk 100-zal, német példát véve, akkor a város előtti lámpa 3 perc. Arogáns malac nem sokat nyer. Még ha 200-zal is ment volna, de ennyire azért nem rugaszkodik el, csak aki nagyon nem normális, szóval 200-nál 1,5 percet nyer. Utána meg jön a város, csak nem akar 100-zal tovább menni.

2015. dec. 26. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!