Valakinek van személyes tapasztalata ezekkel a fejegységekkel kapcsolatban és szerintetek melyik érné meg jobban? JVC KD-X220 vagy Pioneer MVH-180U?
ezen a szinten hangminőség kb azonos,hangszín illetve funkciók valamint menü szinten van eltérés.
hogy melyik tetszik neked jobban azt neked kell eldönteni.
jvc rádiója kevésbé érzékeny és az előlapja szerintem gagyibb.
Ebben a 20eFt -os árban alpine ute081r ami szerintem nyerő de hozzá csapsz egy tízest és 30körül jvc,pioneer,alpine mindből van BT -s és menetközben tudsz telefonozni.
Alpine ute072bt nekem 1éve gond nélkül megy, haveromnak meg pioneer mvh180u szintén egy éve gond nélkül.
Alpinenal neten olvastam, hogy néha felhangosodik bekapcsolás után 1-2perccel és lekell hallkítani, ezt nekem 1év alatt kb. 2X csinálta.
Viszont az alpine rádiója és hangszinszabályzója mindent ver! A kijelzőben nagyon fos az alpine, mert nincs folyamatos fokozatmentes dimmelés és vakít a kijelző fénye, nagyon erős! Meg ami hátrány lehet, hogy alpineban nincs óra, de hogyha van boardcomputer a kocsidban akkor végülis látod a pontos időt azon :)
Menj el mediamarkba vagy valami nagyobb hifi boltba és nézd ösze magad is, minimális eltéréseket fogsz tapasztalni, de lehet lesz olyan eltérés ami miatt az egyik számodra sokkal jobb!
Alpine parametrikus EQja szerintem nagyon jó 5let, hogy az alsó kategóriában is ilyen!Oké nem 9sávos ésnem időkorrekciós, mint a drágábbak de legalább parametrikus.
sajnos az alpine akár csak mint régebben a sony lefelé húz.
pár éve pio val együtt vezetők voltak fejegységek terén,ma már csak az ára magasabb de a színvonal esik.
a pioneer egyértelműen a legjobb lett köszönhetően pár nagyon jó termékének pl deh-88rs-88r2,a nagyon jó áron lévő deh-80prs és a csúcskategóriás dex-p99rs ének.
alpine csúcsa már a 80prs szintjét sem képes elérni sem árban sem minőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!