Első autóban gondolkozom max 250. 000-ig. Tudnátok javasolni olyat ami nem hagy cserben, és van karaktere? Én is olvastam a Totalcaros első autó tanácsadót, de szeretnék személyes tapasztalatokkal is találkozni.
Kinek mi a karakteres?
10éve még bukólámpára és 2ülésre izgultam, most meg a nagy tepsikre :)
250ért bármit veszel kell bőven költeni rá!
150.000 lesz az a 200.000... Átírás+kötelező magában egy 100-as és abban még a szerviz benne sincs.
Szervizre nyugodtan tegyél félre 50.000-et. Tehát marad 100.000 Forintod a kocsira.
Bx jo kocsi csak utalom az fwd t.
Viszont mivel oreg auto ugy eri meg a bx hogy OSSZES HIDRAULIKA CSOVET, GOMBOKET, STB. Kicsered ujra!
Ez nem 2ft es akkor a tobbi(olaj,vizpumpa,szurok, esetleg gumi vagy fekbetet,stb.)
150ert veszel bx t rakoltesz 250 t+atiras kb 100 es egy hasznalhato bx d lesz de ez igy minimum 500.
De a tobbivel is igy leszel!
Haver most vett futarkodni swiftet az volt 180+ atiras bizti majdnem 100 es a kocsira kell 4gumi,4gatlo, osszes szilent es gombfej es hatra fek. Meg ugye friss olaj gyertyak stb.
Ossze adni is sok, de akkor tuti jo!
Amit megfigyeltem a 2-3liter koruli benzineseknek nincs ara, mind1 a marka!
Nekem mindig ilyen volt, mert evente 5-10ekm kozt megyek es ennyi alatt a +3l/100km belefer!
Gondold ezt at te is, mert egy 2literes 110nel nem forog 6000-t de ha kell birja a 180-200t is! A jo sokhengeresek(pl. Merci,bmw) gond nelkul elfutnak 600-800ekm t!!!! Es ugye 200eft er minden lom lesz annyiert rendes F astra sincs.
Ha nincs csaladba, barati korbe szerelo ennyiert nvegyel kocsit csak szivni fogsz!!!!! Ha meg van szerelo akkor nem kell felni az oreg premiumtol ha van minden honapban ra 20-30eft.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!