Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ehhez az hangcucchoz kell...

Ehhez az hangcucchoz kell külön erősítő?

Figyelt kérdés

Pioneer mvh-180 fejegység

Pioneer TS-A172CI hangszórók

Blaupunkt GTB 8200 A mélyláda

Választ előre is köszi !

2015. dec. 25. 12:59
 1/7 Beviz Elek ***** válasza:
Nem ártana...
2015. dec. 25. 13:30
 2/7 dirtboy ***** válasza:

a mélynek van mert aktív mélyláda.

a szetthez jó ha teszel erősítőt de kötelezőnek nem kötelező,megtudja hajtani a fej is csak sokkal rosszabb lesz a hang és halkabb is lesz.

2015. dec. 25. 13:44
 3/7 A kérdező kommentje:
nem célom hangosan hallgatni a zenét csak hogy legyen minőségibb hangzás ( nem gyári dobozhang) :D
2015. dec. 25. 13:57
 4/7 dirtboy ***** válasza:

ahhoz szintén kell erősítő.

tévedés azt hinni hogy erősítő csak hangerő miatt kellhet,nagyon nem így van.

ha szeretnél minőség irányba menni akkor feltétlen kell erősítő,sőt ajtó bitumenlapozás is kell,attól rengeteget javul majd a szett hangja.

én is hangminőség /SQ/ irányba építettem a hifimet szóval tudom mit beszélek.

2015. dec. 25. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:

"tévedés azt hinni hogy erősítő csak hangerő miatt kellhet,nagyon nem így van. "

Bevallom lusta voltam szkóppal lemérni a torzítását az alpine fejemnek de fülre nagyon szépen szól. Tény a hangszorók amiket hajtok elég kis bemenő jelet igényelnek(gyári 13cm). Azért egy mai modern fejegységnek a jobb félékből 4x10-4x15wattig elég szép a kimenő jele! Ezzel úgy egy 40-50wattos hangszorót még emberi hangerőre meglehet küldeni.

Persze jobb ha van erősítő de nem fontos ha valakinek nem kell sok sok sok dB.

"sőt ajtó bitumenlapozás is kell,attól rengeteget javul majd a szett hangja. "

Ez megint nem biztos, ég és föld van még márkán belül is a szigetelésben az árkategóriák között! Nézz meg egy régi E vagy új s osztályos mercit meg egy új A osztályt! A régi W124 "taxis merga" kenterbevágja az új A osztályos picikét.

De lehetne a legrosszabb példát felhozni, pl. régi 2t trabi, na ott aztán szigetelés nulla XDDDD

2015. dec. 25. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Blaupunkt GTB 8200 A <-ez szerintem nem egy nagy durranás.
2015. dec. 25. 16:24
 7/7 dirtboy ***** válasza:

ma 16:17

egyikkel sem értek egyet de én SQ-s vagyok szóval átlag emberek igényeinek lehet megfelel amit mondasz.

2015. dec. 25. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!