Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri Alfa romeo 75ös típusú...

Megéri Alfa romeo 75ös típusú modeljét megvenni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Világ legjobb kocsija de 1mFt alatt ne fogj bele!

Kevés hozzá az alkatrész és drága, mindenhol rohad, nem mai autó....

Én is ilyet akartam veni de reménytelen volt kispénzért...

2015. dec. 24. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen nem éri meg.Régi,drága alkatrészárak,ritka tipus.Fanatikusoknak lelet hogy megéri.Másnak kétlem.
2015. dec. 25. 09:46
 3/5 anonim válasza:
24%
Egy rakat szar az egész kocsi pénzt adsz gondért na meg ronda mint a dög akkor inkább a BKV
2015. dec. 26. 11:24
 4/5 -Jani- ***** válasza:
Erre csak Te tudod a választ. Mármint lehet ésszerűen választani autót és "autóbuzériából", khm szerelemből. Az Alfa 75 már lassan veterán korú, hétköznapi használatra nem ésszerű (macerás). A szebb darabok ára elég magas (relatív), egy "normál" hétköznapi családi autóhoz viszonyítva. Az árán ésszerű autóként sok fiata és nem nyűgős modell választható amikkel csak közlekedni kell lényegében. Egy Alfa (pláne egy veterán) már a hobbiról szól, csak szerelemből lehet tartani, tehát nagyon-nagyon sokat kell majd áldozni rá. Hogy mindez megéri-e? Erre megint csak Te tudod a választ. Ha Neked az érzés (hogy egy ilyen áhított/vágyott autód van) megéri az anyagi áldozatot és sok időt (bütykölés, szerelő keresgélése és alkatrész előkerítése), akkor vegyél egyet, és lesz egy lassan ikonikus veteránod amit ha szép karban tartasz, sok örömet és elismerést fog hozni Neked. Ha ezeket inkább nem vágyod és egy hétköznapi mászkálós autó kell, kerüld messzire az Alfát (nem csak a 75-öt).
2015. dec. 26. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Így van, jól leírták. Ha hobbi autó kell arra jó, persze sok törődés után. Ha napi használatra pláne használt autót akarsz venni akkor Toyota, Mazda, had ne soroljam.

Nekem személy szerint a 75-ös alfa, pláne a V6-os a kedvencem volt sokáig, a pininfarina által tervezett 33-assal együtt, de nem vettem volna meg őket semmi pénzért. Szép autó, lehet imádni, beleszeretni, de pénznyelő. Macerás megoldásai vannak, mint a féktárcsa ami hajtott keréken nem a kerékben van, hanem a betolták a difihez, érdekes megoldás, és lehetne sorolni.

2015. dec. 28. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!