Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault, Kia, Seat, melyiket...

Renault, Kia, Seat, melyiket érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen 3 opció közül kell választani:

1 - Renault Megane 3 Grandtour 1.5 dCi, 2010

2 - Kia Ceed SW 1.6 CRDI, 2008

3 - Seat Ibiza ST 1.2 CR TDI, 2011

Áruk és megtett km szempontjábol szinte teljesen ugyanott vannak.

2015. nov. 30. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezek közül én a KIA-t ajánlom. Az 1.6crdi motorokról jókat lehet hallani, de a totalcaron olvasgass ha a döntés előtt állsz már.
2015. nov. 30. 17:56
 2/6 anonim válasza:
Én is a KIA-t ajánlom.
2015. nov. 30. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Kia, szerintem egyértelmű.
2015. nov. 30. 18:55
 4/6 TheCruve ***** válasza:
KIA
2015. dec. 1. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Üdv!

Seat Leónom van de én is a kia-t mondom ismerős kia seed-el tanít vezetni eddig a kötelező dolgokon 7 év 250,000 km nem cserélt semmit !!!

2015. dec. 1. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk kia ceedünk van igaz benzines, de nagyon megbizható autó, kényelmes.Az ADAC listáján a KIA ceed crdi a 8 dik helyen szerepel a 100-as listán, ezzel jó pár német márkát maga mögött tud ám ! Renaultot nem vennék, sajnos a francia autókról sok embernek nincs jó véleménye. Seatot nem ismerem. KIa-ról tudok nyilatkozni, jól pakolható (540 csomagtér), ha lehajtod a hátsó üléseket akkor egy hütő is simán elfér. Igazi családi kocsi. Viszont van némi fekete leves is a kocsiba. Nagyon drága az alkatrész, néhány csak eredeti formába kapható meg, ez nem egy Opel astra, hogy a bontó tele van velük. Nézzük a tényeket, mikor kicsit megtörtem az elejét és cascora csinálték akkor, motorháztető 120 ezer, vezető oldali lámpa 60 ezer, egy kő megcsapta a szélvédőt, 170 ezer csak maga a szélvédő ( ezek mind eredeti alkatrészek. )De ha vigyáznak rá akkor mondju kezekkel nincs gond :) . Mire figyelj vásárláskor ? Igaz ezek a CRDi motorok elég kényesek, lehet jobban megérné egyet behozni németországból már csak a jobb üzemanyag miatt is, mert itt magyarországon amit eladnak gázolajként az vicc és csodálkoznak hogy kipurcannak a korszerű diesel motorok. Tudom nem lesz egyszerű, mert a KIA piaca elég szűk, de itt bizony számit a km is, mert ezekre a CRDi motoroknál egy bizonyos km után (250 e) elég sokat lehet költeni, befecskendezők,nyomásszabályzó szelepek, stb...Tehát én egy 150 ezer km- ig gondolkodnék egy megkímélt autóba, esetleg akinek ismeri az ember a tulaját. Ha az ember pl 200 ezer forintal többet fizet egy jobb állapotúért az gyorsan megtérülhet.

Egyébként tényleg csak javasolni tudom a KIA ceedeket, mert én is elégedett vagyok vele, van másnak is az ismeretségi körömbe, szerintem nem fogsz vele mellé nyúlni. Mondjuk egy történet még, először használtan akartunk venni KIA ceedet, elmentünk pécsre mert ott votl egy olcsó darab, szervizkönyve nem volt meg, nem tudom hova lehet tenni xD . Látszott hogy törött volt, 55 ezret mutatott a km óra, alváz szám megnéz, telefon ismerősnek kia szervizbe, km óra álás, majdnem a négyszerese volt. Pofátlanság teteje ! csak óvatosan a választásnál.

2015. dec. 22. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!