Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó alacsony nőnek? Lent

Autó alacsony nőnek? Lent

Figyelt kérdés

Rólam van szó. 157 centi vagyok. Fiat Punton tanultam vezetni. Lehetőségem lenne egy ilyen autót megvenni most, de kétségeim vannak Nevezetesen, hogy hiába rakok magam alá párnát, nehezen látok ki így is a kocsiból.. meg amúgy is, az oldalánál szerintem nehéz kilátni abból a kocsiból, bármilyen magasságú embernek.

Milyen autót javasolnátok? Én elég nehezen érzem az autót, nekem látnom kell.

2015. dec. 23. 17:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok

Én 192 cm vagyok, apámnak vezetem a Thaliáját, abban éri a fejem a plafont, és mégsem látom az autó elejét, csak ha előre hajolok :)

2015. dec. 23. 19:28
 12/21 A kérdező kommentje:
úg ylátom félreértettetek...nem az a bajom hogy nem látom az autó elejét ( de mivel megemlítette valaki, így én is megemlítettem, hogy az se lenne rossz), hanem hogy nagyon nehezen látok ki belőle! És ezt nem csak előre értem, hanem oldalra is!
2015. dec. 23. 19:41
 13/21 A kérdező kommentje:

Tisztába vagyok vele, hogy az elejét nem fogom ennek látni, az én párom is magas ( kb 195 centi...igen, imádom, hogy ilyen magas, és ő is h én ilyen pici vagyok, de ez más téma :D)...mindegy a lényeg, hogy tudom, hogy maximum a régi kocsiknak ( zastava, lada, stb) lehet látni az aelejét. Meg persze biztos van modernebb is, amikről nem tudom, de egyenlőre véges erőforrásból gazdálkodom.

Köszi az eddigi válaszokat, és várom még a továbbiakat.

2015. dec. 23. 19:44
 14/21 A kérdező kommentje:
szóval puntoval még az is a bajom, hogy oldalra nehezen látok ki...nem tudom minek nevezik, ami eltakarja két oldalról a kilátást, elől és hátul is ( a szélvédő és az oldalsó ablaküvegek közötti fém cucc...remélem,érthetően ki tudtam fejezni.
2015. dec. 23. 19:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen, a 2. generációs Puntonak elég szerencsétlenül van kialakítva az a rész ahol a külső visszapillantó tükör van, az nagyon sokat kitakar a látómezőből.

[link]

2015. dec. 23. 19:56
 16/21 anonim ***** válasza:

"a szélvédő és az oldalsó ablaküvegek közötti fém cucc"

Azt nevezik "A oszlop"-nak.

Minden autónak van valamekkora holt-tere amit meg kell szokni. Az évek és a rutin majd megoldják a te problémádat is. (A feleségem 160 cm, a kispolák után egy TIPO-t hajtott, aztán 2000-es Scenic-et, Laguna-t, most megint Scenic-e van, mert szeret magasan ülni. Persze ettől függetlenül elboldogul a Fiat Ducato-val is...

2015. dec. 23. 19:59
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm Yossarian :)

És a feleséged párna nélkül vezet?

Nekem az oktatóm ajánlotta a párnát, de meg kell mondjam,minden bjom volt vele..csúszkált ( hiába üléshez kötözhetős párna volt), valahogy nem éreztem komfortosan úgy magam. Végül kivettem a párnát, mert az A oszlopos problmámon úgysem segít.

2015. dec. 23. 20:07
 18/21 anonim ***** válasza:

Nemtom mi baj van a puntoval , ezzekben az autokban kifejezetten magassan ul az ember. En Corsa C-n vizsgaztam abban sokkal alacsonyabban ul az ember.

Holt ter minden kocsiban van , megkell szokni .

2015. dec. 23. 21:09
 19/21 anonim ***** válasza:
55%

Persze te szerencsétlen a crossover mióta terepjáró?

Mellesleg leírta, hogy nem lát ki a puntoból és te ajánlasz neki egy puntót. Gratulálok a felfogásodért.

6-700.000-ért egy Opel Agila kiváló lehet.

2015. dec. 23. 21:30
 20/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Annyit még, hogy vezettem VW Golfot is, abban nem voltak ilyen problémáim ( persze az autó lejét nem láttam, de az oszlopok ott nem zavartak)

csak jó golfot nem láttam abban az árban, amiben gondolkodok.

2015. dec. 23. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!