Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó alacsony nőnek? Lent

Autó alacsony nőnek? Lent

Figyelt kérdés

Rólam van szó. 157 centi vagyok. Fiat Punton tanultam vezetni. Lehetőségem lenne egy ilyen autót megvenni most, de kétségeim vannak Nevezetesen, hogy hiába rakok magam alá párnát, nehezen látok ki így is a kocsiból.. meg amúgy is, az oldalánál szerintem nehéz kilátni abból a kocsiból, bármilyen magasságú embernek.

Milyen autót javasolnátok? Én elég nehezen érzem az autót, nekem látnom kell.

2015. dec. 23. 17:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Párnával elég veszélyes vezetni.

Szerintem egy magasabb hasmagasságú autó lenne testhezálló :D neked. Vagy egy crossover (városi terepjáró), ami magasított szokott lenni.

A Punto árát leírhattad volna, mert ha egy fél millás majd huszonéves autóról van szó, akkor felesleges neked 4 milliós Volkswagen Tiguant ajánlani.

Olcsóbb kategória esetleg: Suzuki wagonR+, Opel Agila, régebbi városi terepjárók pl toyota rav4.

2015. dec. 23. 17:23
 2/21 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a bajom igaz 173 vagyok (fiú) és én egy Suzy Swiftet hajtok, de ha nézegetni szeretném a autó elejét és magasítani is akarom magam akkor beülök a Mazda 121 LX-be ami Ford Fiesta 4. generációs licensz és van ülésmagasság vagyis döntés maga az ülő felületet döntöm hátra és az jó. + Szervós is csak a tükre pici azért nem nagyon használom/használjuk.
2015. dec. 23. 17:31
 3/21 anonim ***** válasza:
34%

Aki nem érzi az autót, és nehezen manőverez, annak ne ajánljatok már egy bazi nagy városi terepjárót. Valami kisebb autó kell neki, vékony A és C oszloppal.

De leírhatnád, hogy mennyiért szeretnél venni, milyen márkákat preferálsz stb.

Nekem így elsőre a Renault Twingo ugrik be, de lehet akár C Corsa, Punto, Ford Fiesta is.

2015. dec. 23. 18:00
 4/21 anonim ***** válasza:

Itt valami nincs rendben.

A 157 centi az nem annyira alacsony, sőt majdnem átlagosnak is mondható kis túlzással. Láttam én már 150 centis csajt X6-ossal is.

Szerintem abban a Puntóban egyszerűen csak fel kellene engedni az ülést (minden autóban lehet állítani, biztos le van engedve). Meg aztán ne is keress olyan autót, aminek látni fogod az elejét vezetés közben (sok nőnek ez nagy gondja).

2015. dec. 23. 18:15
 5/21 A kérdező kommentje:

árat elfelejtettem valóban, mindennel együtt ( átíratás, kötelező cserék, stb. ) max 6-7 ezret tundék rászánni.

De arra is gondoltam, gyűjtök még, aztán egy év múlva veszek..igaz, addig nem tudnék mit vezetni.

Puntoban az ülés fel van engedve, ennél jobban nem lehet. És igen, valóban az is bajom, h nem látom az autó elejét.

Attól h más alacsony csajt nem zavarja, nekem ez gondom.Egyik barátnőm nálam még kb 2 centivel alacsonyabb,őt nem különösebben érdeklni, h nem annyira lát ki...

2015. dec. 23. 19:04
 6/21 A kérdező kommentje:

* max 6-7 százezret

A Punto kb ennyibe jönne ki.

2015. dec. 23. 19:04
 7/21 A kérdező kommentje:
Hát, kockaladának lehet látnám az elejét, de nem hiszem hogy olyant kéne vennem :D
2015. dec. 23. 19:06
 8/21 anonim ***** válasza:

Nissan Micra K11

[link]

2015. dec. 23. 19:07
 9/21 anonim ***** válasza:
Csak tanács és csupa jóindulat. Dacia Duster na annak látod az elejét és biztonságos is. Vagy Sandero.
2015. dec. 23. 19:21
 10/21 anonim ***** válasza:
72%
Négyessel egyetértek, te a lehetetlent akarod. Az autónak nem látjuk az elejét. Nem hiszem el, hogy nem látsz normálisan, ha max magasságon van az ülés. Akármennyire is akarsz látni, a fém nem átlátszó, és minden autó abból van.
2015. dec. 23. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!