Autó alacsony nőnek? Lent
Rólam van szó. 157 centi vagyok. Fiat Punton tanultam vezetni. Lehetőségem lenne egy ilyen autót megvenni most, de kétségeim vannak Nevezetesen, hogy hiába rakok magam alá párnát, nehezen látok ki így is a kocsiból.. meg amúgy is, az oldalánál szerintem nehéz kilátni abból a kocsiból, bármilyen magasságú embernek.
Milyen autót javasolnátok? Én elég nehezen érzem az autót, nekem látnom kell.
Párnával elég veszélyes vezetni.
Szerintem egy magasabb hasmagasságú autó lenne testhezálló :D neked. Vagy egy crossover (városi terepjáró), ami magasított szokott lenni.
A Punto árát leírhattad volna, mert ha egy fél millás majd huszonéves autóról van szó, akkor felesleges neked 4 milliós Volkswagen Tiguant ajánlani.
Olcsóbb kategória esetleg: Suzuki wagonR+, Opel Agila, régebbi városi terepjárók pl toyota rav4.
Aki nem érzi az autót, és nehezen manőverez, annak ne ajánljatok már egy bazi nagy városi terepjárót. Valami kisebb autó kell neki, vékony A és C oszloppal.
De leírhatnád, hogy mennyiért szeretnél venni, milyen márkákat preferálsz stb.
Nekem így elsőre a Renault Twingo ugrik be, de lehet akár C Corsa, Punto, Ford Fiesta is.
Itt valami nincs rendben.
A 157 centi az nem annyira alacsony, sőt majdnem átlagosnak is mondható kis túlzással. Láttam én már 150 centis csajt X6-ossal is.
Szerintem abban a Puntóban egyszerűen csak fel kellene engedni az ülést (minden autóban lehet állítani, biztos le van engedve). Meg aztán ne is keress olyan autót, aminek látni fogod az elejét vezetés közben (sok nőnek ez nagy gondja).
árat elfelejtettem valóban, mindennel együtt ( átíratás, kötelező cserék, stb. ) max 6-7 ezret tundék rászánni.
De arra is gondoltam, gyűjtök még, aztán egy év múlva veszek..igaz, addig nem tudnék mit vezetni.
Puntoban az ülés fel van engedve, ennél jobban nem lehet. És igen, valóban az is bajom, h nem látom az autó elejét.
Attól h más alacsony csajt nem zavarja, nekem ez gondom.Egyik barátnőm nálam még kb 2 centivel alacsonyabb,őt nem különösebben érdeklni, h nem annyira lát ki...
* max 6-7 százezret
A Punto kb ennyibe jönne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!