Boy 5 kérdése:
Miért nem megy a Simson S50B-m?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy a családomban akad egy 8 évet állt Simson S50 B, a karburátor kitakarítása után be is indult a főfúvóka tiszta, nincs benne kosz, ma néztem meg, kezdetben csak szívatóval ment és szívató nélkül megállt, ha menet közben levettem azt. Ha viszont állóhelyzetben szívató nélkül akartam beindítani, akkor felpörgött a maximális fordulatszámra. Állítottam a karburátor csavarjain, a helyzet annyival lett jobb, hogy csak félig kellett rányomjam a szivatót, hogy menjen, de szívató nélkül menet közben ugyanúgy megállt, illetve állóhelyzetben is ugyanúgy felpörgött. Fals levegőt nem gondolom, hogy szív, mert amikor befogtam a levegő szívónyílását a karburátoron, azonnal megállt. Ez lenne a problémám, és várom a megoldást jelentő választ egy kedves válaszolótól.2015. dec. 20. 20:23
1/7 anonim válasza:
Mondtuk má' hogy szimering, még ha te nem is hiszed.
2/7 A kérdező kommentje:
Attól, hogy szimeringes, még mennie kellene, csak nem lehetne beállítani az alapjáratot rendesen, szerintem így lenne.
2015. dec. 20. 21:15
3/7 A kérdező kommentje:
Plussz, ha szimeringes lenne, akkor elfogyasztaná a váltóolajat, ezért durván füstölne, de nem füstölt egy kicsit sem
2015. dec. 20. 21:21
4/7 anonim válasza:
Már ha van a blokkban (elég) olaj.
5/7 anonim válasza:
gyújtás oldalon szív falsot a szarrá öregedett szimeringnél
amúgy ha befogod a karburátort persze, hogy megáll b*szod, mivel ha a karbiban nincs átáramló levegő, akkor benzin sem szívódik be... meg eleve, a keverési arány elég érzékeny
6/7 anonim válasza:
Ha az s50-es szimeringes akkor csak olajat tud szívni -.-"
7/7 A kérdező kommentje:
Tegyük föl, hogy szimeringes, az lehet egy hiba forrás, de esetleg valami más hiba lehetőség nincs?
2015. dec. 22. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!