Simson S50B mosás után gázra lehörög, miért?
Figyelt kérdés
Tegnap este lemostam a fentiekben jelzett motoromat és azóta, mikor beindítom az alapjáratot szépen tartja, de ha elakarok indulni vele, vagy csak simán gázt adok lehörög, még annyit, hogy ahogy a benzincsövet is nézem a karburátor nem enged magába benzint, a benzincsapból folyna, de még sem, ez miért lehet?2015. júl. 21. 15:30
1/10 Trafó1 válasza:
Ha a karbi nem enged magába benzint akkor fent akadt az úszó, kopogtasd meg kicsinykét, vagy szedd szét, ha nem javúl a lehörgés akkor valami beázott, mondjuk a gyújtás, ebbe a melegben hamar ki fog száradni.
2/10 anonim válasza:
Szerintem beázott a gyújtás, ahogy az első mondja. Nekem is esőben vagy 10-el kevesebbet megy a motorom.
3/10 A kérdező kommentje:
És akkor a gyújtás kiszáradása körülbelül mennyi idő, mert már 1 napja szárad és még most sem használható :(
2015. júl. 21. 18:17
4/10 anonim válasza:
Nekem eső után 2-3 nap kell, mire újra erőre kap a motor.
5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó veled felvehetném a kapcsolatot fb-n?
Czupi Martin néven megtalálsz ha úgy van jelölj be!
2015. júl. 21. 18:32
6/10 anonim válasza:
vedd le a gyújtás oldalon a deknit és tedd ki a napra. Ha holnap este is lehörög, akkor más baj van.
7/10 A kérdező kommentje:
Sikerül, valószínűleg a gyújtás volt most már szépen megy iga még kicsikét más hangja van olyan hörgős de legalább már el lehet indulni vele, már mentem is vele, de "szerencsémre" menet közben leesett a levegőszűrő felőli dekni. :(
2015. júl. 21. 21:05
8/10 anonim válasza:
hát ti betegek vagytok :D az én simsonom esőbe is erős akkor az enyém mért nem ázik "be"
9/10 anonim válasza:
Az enyém sem ázik be esőben, de ha valaki koncentráltan lemossa bő vízzel, akkor előfordulhat, hogy beázik.
10/10 Anonymus1986 válasza:
lehet víz került a porlasztóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!