Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemény a Volvo XC60-ról?

Vélemény a Volvo XC60-ról?

Figyelt kérdés
Jó rossz vélemény jöhet. Esetleg tapasztalat.
2010. márc. 23. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves, biztonságos városi terepjáró. Presztízse megvan, ahogy a kellően dinamikus motorja, és mindezt az irigy és gyűlölködő tekintetek nélkül tudja hozni, természetesen ez a tulajdonsága is bent foglaltatik az árában.

Maga a Volvo összkerékhajtása félreértés ne essék nem terepre, sokkal inkább havas, nedves vizes aszfaltra való. Ezáltal ne érjen meglepetés, hogy keményebb terepen bizony nem boldogulhat. Mindezek mellett nem is erre való. Nem lesz az a tél, (kis hazánkban) ahol nem indulhatnál útnak, ennek megfelelően teljességgel mind1 az út minősége is hiszen a kátyúk, a még 17" felnin is ballonos gumikban nem igen tehetnek kárt. Kellemes bamba tehén arckifejezése pedig igazán hívogató.

Méretileg 4 felnőtt számára ideális. Belül kellemes amolyan Volvo-s. Minden puha ahova nyúlsz nem érzel kapkodásnak jelét. A külvilágot meglehetősen magabiztosan zárja ki a 4 ajtó.

Ha az XC60ban gondolkoztok, és nem elég megfelelő a terepjáró képesség akkor esetleg az Audi Q5 illetve keményebb feladatok leküzdésére a Subaru Forester javallott.

Ezek prémium autók, prémium minőséggel, és ehhez illő árakkal. Egyikben sem lehet csalódni, ha az ember egy prémium kategóriás autóhoz illő bánásmóddal és tisztelettel kezeli ezeket a járgányokat (gondolok itt a dízelek bejáratására, a motor üzemhőmérséklet alatti kímélő üzemmódra, a szigorúan betartott kötelező szervizekre de akár a megfelelő külső belső ápolásra amit a fényezés, illetve adott esetben a bőrkárpit igényel. Ha ezek a feltételek megvalósulnak, egy mindig gyönyörű, vizuális és mentális eufóriát okozó autó boldog tulajdonosa lehetsz, akinek nem kell aggódnia a saját illetve az autóban ülők testi épsége miatt.

Minden esetben kérjék az eladót, hogy segítsen a belső tér színvilágának megválasztásában, hogy lecserélésnél, könnyebb legyen új gazdit találni.

Üdv

2010. márc. 23. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekünk S80 van, ami nem ugyanaz, de mivel a mienk is összkerekes (V8 AWD), így válaszomnak lehet valami haszna. A kocsi kényelmes, biztonságos, barátságosan elegáns, olyan igazi Volvos. A motor egész jó, versenyezni nem lehet vele, de nem is arra való, azért előzni lehet vele bármikor, mégiscsak több, mint 300 paci. A váltó ahhoz képest, hogy automata egész jó, a maga nemében kiváló, csak én erősen manuális párti vagyok. Az összkerékhajtás remek, ezen a télen nagyon sok hasznát vettük. A a belső tér minden eleme kidolgozott, a kezelőszervek kézre esnek, az egész azt sugallja, hogy ezt csak neked készítették, pont rád szabták, de ezzel mindenki így volt, aki vezette. Ennyit az én kocsimról. Az XC60-asról komoly tapasztalatom nincs, egyszer mikor bevittem az enyém szoftverfrissítésre, akkor beültem egybe, mire felajánlották, hogy félórára megkapom, próbáljam ki. A rövid tesztúton nagyon nem ismertem meg a kocsit, de annyi azért elmondható, hogy érzésre elég terepjárós vezetni, ez köszönhető a picit magasabb üléspozíciónak, ill., hogy az úthibákat megeszi, látod, hogy ott van, átmész rajta és mint, ha ott se lett volna, te semmit nem érzel. A méretei elég jók, hátul két nagyobb ember (felnőtt férfi) is elfér. A motor (T6 AWD) érzésre majdnem olyan volt, mint az enyém, ami azért nem rossz. Remélem válaszommal tudtam segíteni.
2010. márc. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!