1.3-as Grande Punto-m elég sokat fogyaszt úgy vettem észre! 6-7 Litert simán megeszik 100-on! Mi lehet ennek az oka? Olvastam oldalakat, ott azt írják 4-5 Literrel elmennek ezek az autók.
Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 15:30
11/22 anonim válasza:
6-7 liter mindenhogyan sok. Nekem az 1.4-es Grande nem eszik 7-et.. Hőfokmérő beáll középre?
12/22 anonim válasza:
1 valamit még. az olasz elektronika világ hírűen szr.csak a kütyük száma nőtt. a minőség nem nagyon javult. a különböző minőségieket keverik a saját rossz rendszerükkel,elektronikai alkatrészükkel.amik sok minőségi problémát okoznak.
13/22 A kérdező kommentje:
Hőfok beáll középre igen! Most lett 2 napja új kuplung szettje és valahogy erőtlennek is érzem kicsit az autót!
2015. dec. 18. 20:14
14/22 anonim válasza:
mikor voltak a befecskendezők ellenőrizve, sugárkép?mikori autó? mióta van nálad?
15/22 anonim válasza:
ha csak spriccel és nem porlaszt nől a fogyasztás és csökken a teljesítmény.
17/22 anonim válasza:
a 16-é megfontolandó dolog.én belenéznék az ördög sglyukába is.
18/22 anonim válasza:
az én módszerem mindég az volt. mikor egy autót megvettem kéz alól, a motort darabokra szedtem. ez bevált. utána jöhetett a többi.
19/22 anonim válasza:
Jah..csak nem mindegy hogy legózni akarsz vagy autózni
20/22 anonim válasza:
akkor 4-5 évesnél nem öregebbet és csak rendesen szervizelt autó kell venni.ez nem megy mindenkinek.a leg többen nem tehetik meg sajnos.én azért vagyok jó helyzetben. csak a hibás alkatrészek és tömítések kerülnek pénzbe. mikor meg vettem a mostanit, a motor sacra 1,5 L olajat evett volna 10000 km alatt. vezérmű lánc és gyűrű csere ,alapos motor kitisztítás meg oldott mindent 50 000 + olaj 18 000 szűrővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!