Valaki már járt hasonlóan hátsó futómű kopogásával?
3 ajtós Fiat Stilo-m bal hátuljából jön egy kopogó hang, ha egyenetlen úton megyek, és koppan ha gödörbe vagy kátyúba megyek.
Időrendben a következő dolgok lettek cserélve, ám ennek ellenére sem szűnt meg a kopogás:
-hátsó híd szilentek
-hátsó lengéscsillapítók
-lengéscsillapító toronygumik
-lengéscsillapító felütközésgátló
-lengéscsillapító távtartó
Egy vagyon elment már nem beszélve a munkadíjat, de még mindig nem szűnt meg a kopogó hang. A tudományom elfogyott.
Valakinek van valami hasznos ötlete, vagy járt már hasonlóan?
Szia
Elvileg ugyanaz vagy hasonló. Megnézetem, köszi.
A jóistent is kicserélted és mégis kopog?
Nézd meg a kalaptartót... XD
Helló!
Én is pont így vagyok, nekem SX4 sedanom van, cseréltem én is lengés csillapítókat hátul, felújították a kormány művem mert egyesek szerint az a kopogás ment hátra. Első stabilizátorok is cserélve lettek és így már tisztán hallatszik a jobb hátulja felől a kopogás. Csomagtartót átnéztem kipufogót megnéztem de még is kopog. Valakinek volt már ilyen gondja? Valami okosságot írhatna valaki mert már több mint 100 ezrem van benne de még mindig kopog. :(
mi nagyon hosszú utat jártunk végig.
peugeot 206 sw típus hátsó futómű kopogás
baj: a csapágy elkoptatta a csőtengely végét és a fura mozgása következtében van kopogó hang
megoldás: csőtengely csere 20ezer amit találtam vagy futómű csere amit csak felújítottan kapsz 40-60 ezer
Megvan mi kopogott!
Az első lengőkar szilentek (a hátsók) ki lettek cserélve és azóta elcsendesült az autó. Olyan rossz állapotba voltak, hogy átvezették a hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!