Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok! Nektek a cross motor...

Lányok! Nektek a cross motor vagy a sportmotor jön be jobban?

Figyelt kérdés

2015. dec. 13. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyok lány. De a lányok nem nagyon tudják mi az a cross, mert a városban ilyenekkel nem lehet járni, a mezőre meg nem mennek ki megnézni, hogy mit is tud egy crosst. Ezért maradnak a sportmotorok, a fiúk megveszik rá a leghangosabb kipufogót, és gurulnak a városban és behúzott kuplunggal húzzák a nyélgázt a minimum 600 köbcentinek. Ez tetszik nekik :D
2015. dec. 13. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
veszel egy 1000es 0km sportmotort aztán megállsz valami menő hely előtt aztán pózolsz a fajtád úgyis csak ebben menő
2015. dec. 13. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem speciel az olyan fiúk/férfiak jönnek be, akik nem csajozáshoz választanak motort, hanem mert szeretik ezt/azt/amazt a stílust.
2015. dec. 13. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:

A cruiserek :P

Najó, nemcsak. Ha már választani kell, a cross, bár azzal is éppúgy lehet agyatlanul menni, mint a sportmocikkal. Sok múlik a vezetőn, ugye.

Amúgy ha egy motor bejön, miért jönne be az embernek az is, aki rajta ül? :D

Ahhoz tenni kell valamit.

Pl. ha valakit látnék cruiserrel terepezni egész jól, az tudna imponálni. Bár én nem vagyok normális.

2015. dec. 14. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!