Árpád14 kérdése:
A spórolt pénzemből szeretnék venni egy KXD 125cm3 cross motort, de nem tudom, hogy megéri-e ilyen márkajú motorkerékpárt vennem vagy sem? És a gyártási helye? Mert nem hisyem, hogy német gyártmány.
Figyelt kérdés
Itt az oldal ahonannan meg szeretném vasárólni és ay adatai az ára alatt vannak : [link] Shopmania. Biz/cumpara/cros-db-608-125cc-j17-telescoape-inversate-7452601? c=1619082015. dec. 9. 13:56
1/3 anonim válasza:
az oldal nem érhető el..
de mindegy, a lényeg, hogy nagyon szeretnéd-e? ha igen, akkor vedd meg..a legfontosabb, hogy szeresd a vasat...a gyártási hely majdnem mindegy... ahogy utánanéztem majdnem bitos, hogy kínai gyártmány...és? annak semmi jelentősége.
írd be a keresőbe, és ott megtalálod a gyártót...
2/3 anonim válasza:
DB-608? Kínai 4 ütemű 125-ös?
Fene tudja, én nem bízok a kínai gépekben. Meg ez egy pitbike, nem igazából motorkerékpár.
Én inkább használt, de jó állapotú japán motorban gondolkodnék.
3/3 anonim válasza:
Vegyél inkább egy KDX 125-öset.Jobban jársz vele.Legendásan jó,megbizható,strapabiró.Vagy DT 125-öset.Japán minőség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!