Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket vennétek 2003 as...

Melyiket vennétek 2003 as Audi a4 vagy 2003 as BMW 3?

Figyelt kérdés

melyik a jobb, megbízhatóbb stb

illetve milyen motorral érdemes venni a benzinesben

2015. dec. 9. 23:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Merciből nekem csak a legnagyobbak tetszenek, S osztály, meg a mercinek nagyon selymesek a sorhatos dízelei, nem szeretem a dízeleket, de azért tudnak motort gyártani a mercinél.

a w124 stb meg már nem igen jó napi használatra, pedig azok is jó kocsik.

2015. dec. 10. 11:32
 12/20 A kérdező kommentje:
nektek se tölt be most a hahu? meg az autonavigator se.
2015. dec. 10. 11:33
 13/20 A kérdező kommentje:
kipróbálnék egyszer egy sorhatos BMW-t 25,28,30i kivitelben, a 20i nekem gyenge lenne :D
2015. dec. 10. 11:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem a W211-es E-class és azonos korosztályú C-class is elég jól sikerült. Nekünk volt mindkettőből, a 211-esből több is és soha nem volt egyikkel sem probléma. Alapvető dolgok(pl. olajcsere) betartása mellett szinte elpusztíthatatlan.
2015. dec. 10. 11:40
 15/20 A kérdező kommentje:
igen, azok jók, de egy jó w211 azért több mint 2 millió, egy jó e46 meg a4 meg ott ér véget a kínálat teteje.
2015. dec. 10. 11:42
 16/20 A kérdező kommentje:
az a lényeg fullos legyen, legyen benne minden extra.
2015. dec. 10. 11:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Mibe vagytok ezzel a hátsó hajtással... Nekem is volt BMW 3 is, most quattro Audi van, és hát nem adnám 10 BMW-ért sem.

Mi a jó abban őszintén, hogy egy kanyarban ahol mondjuk határon autózol, imádkozol, hogy gázadásra ne állj keresztbe mint a franc (ez van a BMW-nél). Még ha az Audi tolja is egy kicsit az orrát, szinte észrevehetetlenül, de tudom hogy elfordul, és nem teszi magát keresztbe... Arról nem is beszélve, hogy normálisan nem is lehet kihasználni a hátsókerekest, hiszen kereszteződésekben nem driftelünk, max a diszkó előtt mikor a csajok mennek befele. De gondolom nem erre kell az autó.

Amúgy az Audi megbízhatóbb, egész jól sikerült széria ez az Audinál, az E46 sem rossz, de eléggé szét van hajtva a legtöbb, pont az ilyen driftelős gyerekek miatt. Audi A4-est 1.8 turbóval venném, szuper motor, kis fogyasztás, hatalmas menés.

2015. dec. 10. 15:49
 18/20 anonim ***** válasza:

A 124-es mercit nyugodtal el lehet felejteni!Annál az autónál már több a legenda rész,mint amit valójában tud(ott)......hiába (volt) jó,elrepült már felette nagyon az idő!

Amit viszont már más is mondott a w211-es viszont tényleg vállalható!

2015. dec. 10. 16:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Napi használatra az audit jobban preferálnám, eddigi tapasztalataim alapján kicsivel olcsóbb a fenntartása,mint a bmw-nek, bmw-ből inkább vennék egy szép E30 / E28-at amolyan garázsdísz/hétvégi autónak :)
2015. dec. 10. 18:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Én, ismétlem Én Bmw-t vennék. 6 hengeres, benzinest, méghozzá facelift előttit. Szeretem, hahátul hajt a kerék és néha keresztbe lehet rakni az autót. Télen órákat el tudok tölteni csúszkálással. (Nem forgalomban, természetesen) A 6 henger hangja is jobban tetszik, mint a 4. Az E46 bármelyik karosszériával jöhet, kivéve a compact, mert az valami hihetetlenül csúnya.

Személy szerint egy 320i-t vennék. Még nem horror a biztosítás, viszont hétköznapokra elég az ereje. (A 316i egy kis gyösz. Sajnos ebből van a legtöbb eladó. Nem megy, de legalább annyit eszik, mint egy 20i.)

Ha A4 akkor 1.9 pd vagy 1.8T a befutó nálam.

2015. dec. 10. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!