Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lexus IS200 vagy BMW 320d (e46)?

Lexus IS200 vagy BMW 320d (e46)?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik jobb autó? melyik megbízhatóbb? melyik kevésbé szervizigényes?

1,5-2 millió ft-ból melyiket vennétek?

2015. dec. 9. 22:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

Én Lexust vennék a helyedben!Mint tudjuk ezen az oldalon ami nem sor6 meg nem hátul kapar,meg nincs az elején a kék-fehér propeller az nem is autó,de a kettő közül szerintem a japán jobb választás lesz!!

És most lehet lepontozni!!

2015. dec. 10. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
ha a villogás a cél akkor talán inkább lexus mivel kevesebb van az utakon...
2015. dec. 10. 11:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Villogas nem cél, egyszerűen tetszenek, jó a motorjuk,valtot nagyon dicsérik, meg szerintem elég kényelmes, vagy hat mikor ültem benne nekem teljesen megfelelő volt. Köszi a válaszokat, én is inkább lexus felé hajlok, bmwk kinézetre tetszenek nagyon, csak hát nem egy ismerősöm nyúlt már bele mikor ilyet vett. Nalam fontos hogy ne villogjon minden héten a műszerfal. Kicsit nyomatekosabb autót szeretnék a lexus 155 loeroje szerintem elég, egy gyors elozeshez.
2015. dec. 10. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk itt most benzint hasonlítasz dízelhez. Bár én BMW párti vagyok, de ebből a párosításból inkább a Lexus IS250. 2mFt-ért már bőven lehet válogatni köztük.

Viszont azt jó ha tudod, hogy méretre akkora mint egy Toyota Corolla (szóval kicsi) és a 2.0 155hp-tól nem is fogsz seggreülni. Lehet egy 60hp-s autóból soknak tűnik, de mivel aránylag nehéz az IS200 így semmiképpen ne várj nagy gyorsulást és driftelni sem fogsz vele tudni (IS200 is hátsó kerekes). Ja igen, az IS200 híres arról, hogy kimondottan sokat fogyaszt! E közül a kettő közül inkább venném a Lexus-t, de ha 2mFt-ot kellene elköltenem ebben a kategóriában, akkor én azt mondom, hogy 2003 után gyártott (7. generáció) Honda Accord. Abból a 2000ccm-is hozza ugyanazt a menetteljesítményt mint az IS200, nagyobb, nagyobb a választék, könnyebben eladható és sokkal kevesebbet fogyaszt. De inkább a 2.4-es benzines! Fogyasztásban ugyanaz mint az IS200, de 190hp és minden körülmények között jobban megy. Alkatrészek olcsóbbak hozzá és ugyanolyan megbízható.

2015. dec. 11. 00:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem volt mindketto,igaz bmw 318i volt.

Is200 ritkasag,nem jon szembe az uton.foleg kombiban.

Nem tudom mi alapon irta valaki,hogy a bmwnek igenyesebbek a megoldasai.Ezt cafolom.Viszont hasznalt alkatresz rengeteg van a bmwhez,es olcsobb.

Lexushoz hasznalt alkatresz nincs,ujbol leginkabb gyari,ami annyi mint a bmw gyari.

A BMW jo,a Lexus mashogy jo.Maga a markavalasztas (lexus) izlesesebb.

2016. máj. 26. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!