Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lexus IS200 vagy Honda Accord?

Lexus IS200 vagy Honda Accord?

Figyelt kérdés

Melyiket választanátok? honda olyan 2003-as lexus 2000 feletti, írnom se kell hogy benzines és manuális váltó :)

melyiket, miért ?

és még annyit, hogy a lexus-al hogy lehet közlekedni hóban, mivel hátsóhajtásos?

2011. jan. 18. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
IS200-ast is és dízel Accordot is vezettem, mindkettő az élmezőnyben van, de a Lexus vezetési élményét, sorhatos hangját semmi nem érheti utol, legfeljebb egy BMW, de azt még nem vezettem. Már ritkasága miatt is IS-t vennék.
2011. jan. 18. 18:14
 2/6 anonim válasza:
0%
egyertelmu honda,az parasztosabb
2011. jan. 18. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:

én Accordot vennék, többet látni abból és a Hondákról pozitív véleménnyel vannak az emberek(legalábbis a többség)

A Lexus az viszont agyon van szigetelve, ha neked az a fontos, hogy csönd legyen az utastérben akkor Lexus, amúgy minden más miatt szerintem inkább Honda.

2011. jan. 19. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Tévedés, nincs csönd a Lexusban, gyönyörű hathengeres mechanikus zaj van. A Hondában éreztem inkább magam guruló páncélteremben. Na jó, nyilván nem annyira, mint egy A8-asban.
2011. jan. 20. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
még az A6os Audi mellett is elbújhat :)
2011. jan. 20. 22:45
 6/6 A kérdező kommentje:

audi szarabb!

alfánál is! mit akar a 7,12-es megbízhatósági átlaggal az A4? alfának 8,06

accordnak 8,22

is200 8,45 körül!

2011. jan. 21. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!