Ha kopott gumikkal adom el az autómat, az sokat levesz az értékéből?
Jó alkualap, az tény...jelenleg költségmentes Swiftem, néhány fontosabb extrával.
Eladnám 300 ezerért, és szerintem ennyit is ér.
Viszont a gumik kopottak, én még elmennék vele télen, de nem tudom hogy más is bevállalná e, így ha nem akarja, akkor mondjuk 40-ért vehet új gumikat.
Viszont ennyit már biztos,hogy nem fogok rákölteni, mert így sem fog felmenni az ára 340-50-re, az már sok érte , le fogják alkudni.
Kicsit zavar,hogy nem tökéletes, és nem szeretném ha emiatt rajtam maradna hónapokig, mivel pénzre van szükségem, ezért is adom el.De 250-ért sem fogom odaadni, az tuti, tehát nekem jöhet bárki,hogy "adjam 250-ért,hogy gumit vehessen rá"...
Csak nem tudom,hogy ez mennyire ront az értékéből, tehát tényleg reális lenne egy ilyen indítás, vagy a gumi azért nem vesz el ennyit?
Szerezz be németből behozott használt, jó állapotú gumikat. Nekem egyik ismerősöm 205-ös gumiból vett így egy garnitúrát 20-ért, és kb. 1 vagy 2 szezont ha futottak. :)
Ha gondolod, megkérdezem a pontos elérhetőséget. (Bp) :/
Köszönöm, budapesti vagyok, de tényleg nem szeretnék egy forintot sem rákölteni.
Kereken 300 ezer forintra lenne szükségem,320-30-ért fogom hirdetni, ha ennél többre teszem rá se kattintanak, a 280 meg nem elég ha elvinnék 300-ért (mínusz a gumi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!