Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha kopott gumikkal adom el az...

Ha kopott gumikkal adom el az autómat, az sokat levesz az értékéből?

Figyelt kérdés

Jó alkualap, az tény...jelenleg költségmentes Swiftem, néhány fontosabb extrával.

Eladnám 300 ezerért, és szerintem ennyit is ér.

Viszont a gumik kopottak, én még elmennék vele télen, de nem tudom hogy más is bevállalná e, így ha nem akarja, akkor mondjuk 40-ért vehet új gumikat.

Viszont ennyit már biztos,hogy nem fogok rákölteni, mert így sem fog felmenni az ára 340-50-re, az már sok érte , le fogják alkudni.

Kicsit zavar,hogy nem tökéletes, és nem szeretném ha emiatt rajtam maradna hónapokig, mivel pénzre van szükségem, ezért is adom el.De 250-ért sem fogom odaadni, az tuti, tehát nekem jöhet bárki,hogy "adjam 250-ért,hogy gumit vehessen rá"...

Csak nem tudom,hogy ez mennyire ront az értékéből, tehát tényleg reális lenne egy ilyen indítás, vagy a gumi azért nem vesz el ennyit?

2015. dec. 9. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi a profilmélysége?Írd be a hirdetésbe hogy az ár minimálisan alkuképes és kész.
2015. dec. 9. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerezz be németből behozott használt, jó állapotú gumikat. Nekem egyik ismerősöm 205-ös gumiból vett így egy garnitúrát 20-ért, és kb. 1 vagy 2 szezont ha futottak. :)

Ha gondolod, megkérdezem a pontos elérhetőséget. (Bp) :/

2015. dec. 9. 18:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, budapesti vagyok, de tényleg nem szeretnék egy forintot sem rákölteni.

Kereken 300 ezer forintra lenne szükségem,320-30-ért fogom hirdetni, ha ennél többre teszem rá se kattintanak, a 280 meg nem elég ha elvinnék 300-ért (mínusz a gumi)

2015. dec. 9. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!