Mit jelent az hogy kormány és a pedálok használata nincs összhangban?
Nemrég voltam forgalmi vizsgán és azért kaptam 3 hibapontot mert a kormány és a pedálok használata nincs összhangban.
De nem értem ez mire van. Mivel nem nyomott kuplungal veszem be a kanyart. Nem is váltok kanyarodás közben. Igy fogalmam nincs ez alatt mire értik ezt a hibát.
vizsgán az oktatóm nekem is ráakart lépni a fékre mert rohadt szűk volt a hely, ahová beraktam a kocsit, de végülis nem lépett bele, viszont a vizsgabiztos nagyon forgott hátul hogy mikor töröm össze a kocsit. Nem törtem össze, szűk volt a hely, de befért az autó csak nem gondolták hogy egy tanuló olyan szűk helyre is betudja forgatni.
Kormány-pedálok összhagjába akkor kötnek bele, ha kormányzás közben szarakodsz a pedálokkal, teszem fel kereszteződésben kanyarodsz mondjuk balra, a kocsi egyesben van, forgatod a kormányt, közben tolod a gázt, de már régen váltani kellet volna mert olyan tempóban van a kocsi, ilyenkor mondják azt hogyha egyes fokozatban kanyarodsz, akkor kanyarodj ki de a gázt és kuplungot fonoman kezeld, a kocsit meg tartsd 10-15 km/h környékén, ne told neki 25-30 km/h-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!