Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 206 rángat! Mi lehet...

Peugeot 206 rángat! Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Van egy Peugeot 206-os 1.1-es benzines 2001-es évjáratú autóm 97. 000 km-el!A narancssárga hibajelző lámpa kigyullad és elkezd rángatni ha nyomom neki a gázt ha egy ponton tartom megy tökéletesen!Elvittem a szerelőhöz rádugta a laptopra és mondta cseréljek lamdaszondát!Vettem egyet kicseréltem törölte a hiba kó

dot öröm boldogság 2km mentem vele úgyan az a jelenség bevillan a motorkontroll lámpa és dadog megint.Ha leállítom újra indítom elalszik a motor kontroll lámpa és megyen tökéletesen egy darabig megint kérlek segítsetek mert már mindent cseréltetne velem a szerelő,gyújtótrafó sort injectorokat és a vezérlő elektronikáját is.cserélve lamdaszonda a katalizátor előtti gyertyasor injector tisztítót vettem bele.Előre is kösz aki szeretne segíteni..

2015. dec. 6. 21:20
 1/1 joco5582 ***** válasza:

Szia,

Ilyen csereberés tippelős javítás elég költséges lehet.

Nincs lehetőséged elvinni egy diagnosztikai központba?

Ott megtalálják a vezeték szakadás, csatlakozó és kontakthibákat is.

Hibakódokból javítani önmagában nem lehet.

Nekünk sokszor segítettek az injektor.hu -nál. Persze nem telefonba ráolvasással.

2015. dec. 7. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!