Hogyan tudnék úgy elindulni a lámpánál, hogy ne fulladjak le?
Persze valakinek többször meg kell mutatni. Légyeg, h ne a forgalomba tanulja meg pl. Földút...
Mindenki azt mond amit akar. Gond van ha megvan a jogsi, de elindulni nem tud..
Figyelni se kéne arra, h hogyan kezelje a pedálokat, a lábnak kell tudnia. Épp elég figyelni gyalogosra, kerékpárosra stb.
Utolsó, részben igazad van, de nehogy azt mond, hogy amikor te megkaptad a jogsidat, akkor mindent tudtál tökéletesen. Meglett a jogsid, vezettél, és gyűjtötted a rutint, de eleinte voltak hibák, mindenkinél van, aztán ezek fokozatosan eltünnek.
Mifelénk az oktatók megengedik a rutin pályát használni, szóval kilehet menni, és ott gyakorolgatni, szerencsére elég nagy.
Persze hogy nem kell figyelni a pedálokra, egy idő után majd nem fogja, de eleinte még igen.
Igen, nekem nagy szerencsém volt, mert sokat traktoroztam, motoroztam, autóztam mire elmentem jogsira. Nálam épp olyan gondok voltaak vizsga elött, h nem használtam indexet, nem kétkézzel fogtam a kormányt hanem csak rutinból...
Az nagy bromság volt hogy megszüntették a rutint.
Engem különösebben nem zavarnak a mazsolák, mert én is az lennék pl. Bp.en. Ám arra mindenki vigyázzon, hogy hamar pofánvágják, megrángatják a töketlenkedőket akár egy pirosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!