Hogyan tudnék úgy elindulni a lámpánál, hogy ne fulladjak le?
Ne akarj gyorsan elindulni! Nem autóverseny.
Lassan, nyugodtan! És ne foglalkozz a mögötted álló sorral.
Átérzem a helyzeted. Én a vizsgán 4x fulladtam le, annyira izgultam, de elég elnéző volt velem a vizsgabiztos. Gondolj arra, hogy NEKEM is sikerült, lett jogsim, azóta nagyon jól vezetek, pedig senki nem fogadott volna 5 forintban sem, hogy átmegyek. :))
Lényeg, hogy tényleg hidd el, hogy menni fog az egész vezetés. A kocsisor mögötted látja a nagy T betűt az autódon, nem fognak idegeskedni miattad. (Aki igen, arra nem kell figyelni, mert ritka nagy bunkónak kell lenni ehhez.)
Szóval sok sikert kívánok! Én nagyon szurkolok!
Nincs?
Aki még életébe nem ült kormány mögött,ő is a forgalomba próbálkozik?
Én nem vagyok oktató, de barátnőmet és öcsémet én tanítottam vezetni.
Lámpánál a legegyszerűbb az, hogy amikor látod, hogy a lámpa már sárga, akkor adsz egy kis gázfröccsött és a gázpedált megtartod 1000-es fordulat környékén, ilyenkor még nem bőg a motor, és elkezded ráengedni a kuplungot, amikor megozdul az autó, nyomsz még egy pici gázt, kuplung fel és nem fulsz le. Próbálj meg ne arra koncentrálni vezetéskor hogy lefogsz fulladni, és ne azon agyalj mindig hogy hogyan kell engedni a pedált, hanem csináld természetesen, kicsi gázfröcs, 1000- es fordulat, kuplung rá és kész. Legjobb, ha kimész valami elhagyott utra és gyakorlod ezt egy kicsit hogy beléd rögzüljön.
Nem bántani akarok senkit, de akinek nincs érzéke az fujhatja...
Autómata autót kell venni vagy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!