Szerintetek egy ilyen autó manuális váltóval, vagy automata váltóval a jobb?
2015. dec. 5. 15:41
11/22 anonim válasza:
"mert számomra elveszi a vezetés élményét.. soha nem vennék autómatát :)"
Ilyet csak és kizárólag az mond aki nem vezetett még jó automata váltós kocsit! Aki tudja milyen a jó automata annak soha az életbe nem kell majd többet kézi váltó.
Ezt nem kötekedésből mondom, de tényleg így van. Én is ilyen voltam. Régebben pont ugyanezt hangoztattam én is, hogy jaj elveszi a vezetés élményt. Ez volt a legnagyobb hülyeség amit valaha életemben meggyőződéssel gondoltam!
12/22 Tomcatters válasza:
#11 Ne akard már nekem megmagyarázni ,hogy en mit szeretek a vezetésbe :) Lehet barmilyen jó egy autómata,nekem SOHA NEM KELLENE :) Tudom jol h ezerszer kenyelmesebb ,meg ezerszer gyorsabbak a mai modern automaták ,DE NEKEM NEM KELLENE AKORSEM köszi :)
13/22 anonim válasza:
Hát igen aki ott tart, hogy a gimnáziumi rajtanárának azért volt automatája mert tudod kuplungozni annak nem is meglepő mondjuk, hogy nem kell:)
14/22 Tomcatters válasza:
#13 Most magyarul kérem :) ;) Nem ,egyébként nem ott tartok :) De te ahogy látom sehol nem tartasz ,ha valaki képtelen felfogni,hogy van olyan aki szereti a vezetésben a kuplungolást ,váltást ... stb és nem csak gyorsulgatni meg A-B pontba eljutni .. no comment öreg :)
15/22 anonim válasza:
Egy ilyen auto olyan kezivaltoval mintha kihereltek volna.
16/22 anonim válasza:
Na mindenki dumál itt, de ilyen erős autókba csakis automata váltó való. És sokkal gyorsabb is, mint az ember.
17/22 anonim válasza:
"Ha pályára tarthatnék külön egy M6-ost, az kézi váltós lenne."
Aztán meg feltűnik egy ugyanolyan M6 csak SMG-vel aztán legyalázz és nem érted mivan:)"
És mi van ha az élmény miatt mennék pályázni, nem azért hogy a leggyorsabb legyek?
18/22 anonim válasza:
Ugyanígy gondolkoztam én is kedves kérdező, mint Te. Azután volt szerencsém automata M5-t vezetni. Nemcsak a váltási gyorsaság, hanem ahogy vált azt egyszerűen nem tudod kézi váltóval utánozni. Pl. a nagyon gyors váltások közt ad egy kis gázfröccsöt. Ha ezek után is arra vágysz, hogy Te válts, kereshetsz olyat amin vannak kormány váltófülek. Ez persze mindent nem hagy Rád, tehát ha az elektronika úgy ítéli meg, hogy hülyeséget csinálnál, egyszerűen nem hagyja (pl. 6-ból 2-esbe 200-nál visszaváltani.) Szerintem ez a legjobb megoldás. Amúgy idővel meg úgyis azt fogod észrevenni, hogy teljesen leszoksz arról, hogy belenyúlj a váltásokba. Az automata váltó egyetlen hátránya pláne az SMG váltónak, hogy ha egyszer beadja a kulcsot nagyon nehezen és drágán javítható. Akiket ismertem, másik váltót kellett venniük. Szóval az SMG nem a legjobb konstrukció, de amíg működik addig remek. Az F10 váltója jobban sikerült, mint az E60, én ezt a típust amúgy is kerülném, nagyon nagy szopásokat láttam ezzel. (F10-nél M5 meg motor problémák vannak.) Lehet választani. : ) Akkor jársz a legjobban, ha egy sorhatos duplaturbós benzines vagy dízelt nézel kormányváltós nyolcfokozatú automatával.
19/22 anonim válasza:
Szerintem is automata való ilyen kocsiba.
20/22 veterán vas válasza:
Automata váltóval kb. annyira élvezetes a vezetés, mint gumicsizmában a talpmasszázst. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!