Szerintetek egy ilyen autó manuális váltóval, vagy automata váltóval a jobb?
2015. dec. 5. 15:41
1/22 anonim válasza:
Kizárólag rajtautomatikás SMG váltóval vennék ilyen kocsit.
2/22 Tomcatters válasza:
En ha van belőle mindenképpen 6 sebességes kézivel venném :)
4/22 anonim válasza:
ez is, és a többi is csak automatával jobb..na persze nem robotizált, meg hasonló rémálom, hanem eccerű amerikai típusú hidraulikus nyomatékváltóval.
automata mindörökké!
5/22 anonim válasza:
Hát nem tudom. Ki kéne próbálni mind a kettőt. Ez az autó versenypályára való nem közúton "döcögni" vele. Így valószínűleg inkább automatával kéne. Ha pályára tarthatnék
külön egy M6-ost, az kézi váltós lenne. Persze ilyet Amerikából kéne hozni, Európában nem volt kapható.
7/22 anonim válasza:
Soha életembe nem veszek többet kéziváltós kocsit, úgyhogy nem is kérdés, hogy automatával.
8/22 anonim válasza:
Hát aki azt mondja,hogy jobb a manuális mint az smg , az nem ért hozzá :) M6 mindenféleképpen automata :)
9/22 anonim válasza:
"Ha pályára tarthatnék külön egy M6-ost, az kézi váltós lenne."
Aztán meg feltűnik egy ugyanolyan M6 csak SMG-vel aztán legyalázz és nem érted mivan:)
10/22 Tomcatters válasza:
Nem mondta senki ,hogy jobb a kézi,de én személy szerint rühellem az automatát ,mert számomra elveszi a vezetés élményét.. soha nem vennék autómatát :) Nekem gimnaziumi rajztanáromnak volt egy eutomata váltós kocsija,mert béndzsa volt és nem tudott kuplungolni (nem akarok általánosítani .. természetesen ilyen autókba van létjogosultsaga az smg v gtronic...stb nek de sosem vennék autómatát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!