Milyen különlegesebb, erősebb autót ajánlanátok?
Méretben is kissé robusztusabbat. Kb 1-1.5 millióért maximum. Nem szeretem a tucat autókat, szóval valami különlegesebbet szeretnék. Valamint szeretem, ha nem nyomnak la az utakról, így kissé erősebb, az sem baj. Eddig egy swiftem volt, mint első autó, aztán egy civicem. Egyikkel sem volt probléma, tehát én a japán autóknál szívesen maradok, de mást is meghalltatok.
Köszi előre a válaszokat, tapasztalatokat.
Dodge Calibert nézd meg, nagyon szép, és nagyon jó motorokkal lehet kapni, ha beéred a "csak" 140-150 lóerős gazdaságos motorral, tökéletes választás. A szívem majd meg szakadt amikor eladásra került, de egy 2006-os évjáratú autót 2015-ben 2.200.000. Ft-ért eladni nem olyan rossz, de vannak, akik nem tudják mit árulnak, így odaadják kevesebbért.
Ha nem akarsz tömegautót, akkor ezt neked találták ki. Nálunk itthon van a vállalkozás, de sokaknak, amikor meglátták, rögtön nem kellett annyira sietniük, vonzza a tekinteteket, csak akkor vedd meg, ha nem zavar, hogy megbámulnak! :)
Ha versenyző lélek vagy, csak úgy alázhatod vele a pirosnál keménykedő patkánycsődöröket. És nagyon strapabíró is, az utánfutó teherbírásánál nagyobb terhek voltak vele húzatva nem is egyszer, és egyszer kellett csak a turbócsövet cserélni.
Na meg azok a hangszórók! Az a basszus, ami benne van... Rendesen ugrálnak az ember belső szervei!
És hogy a legnagyobb tévhitet tisztázzuk az amerikai autókról: Egyáltalán nem fogyaszt sokat! Kb. Annyit, mint egy VW Golf Plus. Persze ha amcsi jampi motorral veszed, kicsit többet.
Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van, nyugodtan írj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!