Hyundai Coupe vagy Alfa Romeo Gt?
Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek autót szeretnék vásárolni. Sikerült leszűkíteni két jelöltre mindkettőből 2005 körüli évjáratot nézek maximum 2.0 motorral benzinesben, de nincs az ismerőseim között olyan akinek lenne bennük tapasztalata. Tehát valakinek véleménye? :)2015. dec. 4. 19:19
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. dec. 11. 09:01
12/12 anonim válasza:
A két autót említeni sem lehet egy lapon, mert a GT azért fényévekkel előrébb áll, mint a Coupé, viszon a Hyundai kifejezetten jó autókat gyárt, csak mégsem lehet összehasonlítani egy Alfa-val. Az Alfa-val törődni kell, foglalkozni vele, szeretgetni, szóval az egy szerelem. Én is Alfa-s vagyok, imádom, szeretem, sokszor többet foglalkozok vele mint az asszonnyal :) Nekem soha nem volt gond az Alfa-kal, viszont akik nem törődnek vele, azoknak orális szex az Alfa. Én mindig úgy állok az autóhoz, hogy számomra nem csak egy tárgy, hanem egy élőlény, amivel törődni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!