Bariii kérdése:
Mi a véleményetek a Daewoo Nexiáról (többi lent)?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Első autó lenne, elsősoroban a külseje, majd az ára tetszett meg. Rengeteget olvastam róla, és azt írják többen is h megbízható, csak oda kel rá figyelni. Néztem hogy 90.000 től kezdődnek egészen 380.000 ig( ami már a topp) Én a kettő közöttit céloznám be azaz 220.000 ft körül. Első autó lenne. Mi a véleményetek?2015. dec. 3. 14:27
1/4 anonim válasza:
Első autónak szerintem teljesen jó, ismerősömnek van már lassan 10 éve nyúzza, nem volt különösebb probléma vele. Egy a baja hogy szeret rozsdasodni, de hát ennyi pénzért ne várjunk csodát. Ár érték arányban szerintem jó, a rozsdara kell figyelni, lekezelni ennyi a negatívum ezzel kapcsolatban.
2/4 anonim válasza:
Első autónak jó. "Bevált konstrukció", mert az Opel Kadett E technikájára épül. Megfelelő karbantartással, használható autó, igaz ez szinte mindegyik autóról elmondható.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a válaszokat!!!! Oszinten szolva csak a megbízhatósága a lenyeg, vagyis a motorja mennyire megbizhato. Azt tudom, hogy havoda van figyelve ra akkor jo, de mivan ha olyat veszek aminek log a bele? Vagy az kiderül vajon ha megnézem? Gondolom nem minden.
2015. dec. 3. 22:02
4/4 anonim válasza:
Nekem a 8 szelepes van, lassan 8 éve, gázzal használom, henger fej tömítés csere, gyújtás csere, futómű alkatrészek, összes kerékcsapágy, lengéscsillapítók, kipufogó dob, igazából kopó alkatrészeket kellett cserélni, de amúgy egy megbízható autó, télen nyáron indul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!