Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Daewoo...

Bariii kérdése:

Mi a véleményetek a Daewoo Nexiáról (többi lent)?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Első autó lenne, elsősoroban a külseje, majd az ára tetszett meg. Rengeteget olvastam róla, és azt írják többen is h megbízható, csak oda kel rá figyelni. Néztem hogy 90.000 től kezdődnek egészen 380.000 ig( ami már a topp) Én a kettő közöttit céloznám be azaz 220.000 ft körül. Első autó lenne. Mi a véleményetek?

2015. dec. 3. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Első autónak szerintem teljesen jó, ismerősömnek van már lassan 10 éve nyúzza, nem volt különösebb probléma vele. Egy a baja hogy szeret rozsdasodni, de hát ennyi pénzért ne várjunk csodát. Ár érték arányban szerintem jó, a rozsdara kell figyelni, lekezelni ennyi a negatívum ezzel kapcsolatban.
2015. dec. 3. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Első autónak jó. "Bevált konstrukció", mert az Opel Kadett E technikájára épül. Megfelelő karbantartással, használható autó, igaz ez szinte mindegyik autóról elmondható.
2015. dec. 3. 15:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a válaszokat!!!! Oszinten szolva csak a megbízhatósága a lenyeg, vagyis a motorja mennyire megbizhato. Azt tudom, hogy havoda van figyelve ra akkor jo, de mivan ha olyat veszek aminek log a bele? Vagy az kiderül vajon ha megnézem? Gondolom nem minden.
2015. dec. 3. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 8 szelepes van, lassan 8 éve, gázzal használom, henger fej tömítés csere, gyújtás csere, futómű alkatrészek, összes kerékcsapágy, lengéscsillapítók, kipufogó dob, igazából kopó alkatrészeket kellett cserélni, de amúgy egy megbízható autó, télen nyáron indul
2017. febr. 25. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!