Mennyire számítsak? Vezérműszíj csere 11 éves Daewoo Matizon.
Figyelt kérdés
Már csak következő év elején fogom kicseréltetni, mert nincs így év végén pénzem váratlan kiadásokra.
Most 40ezret hagytunk ott a szerelőnél a kocsi fékének javítására (+apróbb javítások).
Utánanéztem, hogy minden autón más-más összegek jönnek ki, valahol 30e máshol 100 fölött. Az én autóm egy benzines 0.8-as, 11 éves Daewoo Matiz. Valakinek ebben van tapasztalata? Legalább ha egy támpontom van, akkor tudom, hogy mennyit gyűjtögessek.
2015. nov. 25. 08:26
1/8 anonim válasza:
50 munkadíjjjal együtt.
Ha ennél többet kér, hozd el a kocsit..
2/8 anonim válasza:
11 év után váratlan kiadás? Ejha
3/8 A kérdező kommentje:
Használtan vettem, két hete van meg. Most mit kell beszólni?
2015. nov. 25. 10:01
4/8 anonim válasza:
Egy SKF vezérműszíj klt. vízpumpával 36e Ft körül mozog, plusz munkadíj. A vezérműszíj cseréje autóvásárlás után az egyik legfontosabb dolog, ha nem ismerjük biztosan az autó előéletét.
5/8 anonim válasza:
A Kovács Autónál csak 26e ugyanaz a szett. Az előző, a Bárdi ára volt
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, valszeg a szerelő fogja megrendelni, neki gondolom nagyker áron, vagy legalább valamivel kevesebbért adják.
2015. nov. 25. 10:37
7/8 anonim válasza:
sok szerelő a bolti árat számolja.
8/8 anonim válasza:
én a helyedben magam venném, a szerelő végfelhasználói árat fog alkalmazni, F8CV nél én megúsztam az anyagot olyan 12ből... sacc, 10 lett Volna a szerelés de nagyon sokat vacakolt vele, (zajos lett a szij) igy 20 lett a munkadij +2 ehy másik szij
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!