Miért nem fog a fékem?
Figyelt kérdés
Motoromon a hátsó fék nagyon puha, és alig fog. Lelégtelenítés után kicsit erősebben fog, de 1-2 óra múlva újra ugyan olyan puha , mint volt. Cseréltem benne olajat is. Valamint mostanában nyikorog is , mikor használom. Mit kéne tennem?2015. dec. 3. 13:12
1/6 anonim válasza:
Talán elmenni egy szerelőhöz....a fék ugyanis pont aza dolog amivel nem játszunk!!
2/6 anonim válasza:
Ha nem mész szerelőhöz írd ki mikor merre mész és én nem fogok arra menni!
3/6 anonim válasza:
Szerintem régi a fékfolyadék és/vagy valahol tömítetlenség miatt fellevegősödik a rendszer. Tényleg szerelőhöz vidd!
4/6 anonim válasza:
Szerintem a munkahenger adta meg magat. Legtelenites utan ugyan ugy bebirod huzni a fekkart, csak kicsivel nagyobb ero kell hozza? Mert, akkor valoszinu a munkahenger.
5/6 lupara válasza:
A légtelenitést 2 óra múlva ellenőrizd újra,ezt a részét tisztáznod kell.Féktárcsa nem lehet méret alatti(vastagságú) és erősen barázdált,betétekkel együtt.Ha ilyenek,cserés és tárcsához való puhaságú betét,megoldás lehet.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem megyek vele forgalomba, ez egyértelmű, nem sodrom veszélybe a magam, -és mások életét.
Légtelenítés után ugyanúgy betudom nyomni a fékkart, szinte semmi sem változik , én is munkahengerre tippelek. Köszönöm a segítséget!
2015. dec. 7. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!