Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csikorog a vadiúj fékem?

Miért csikorog a vadiúj fékem?

Figyelt kérdés
A szerelő szerint nem biztos, hogy bekopik, akár így is maradhat. Tehetek vmit ellene?
2015. ápr. 3. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
24%

Egy idő után befog kopni, időnként ha úgy adódik csinálj hirtelen fékezést hogy be legyen járatva. Meg 2-3 hónap után ha ugyanígy csikorog akkor nézesd meg mert lehet hogy ledarálódott már a fele, vagy a féktárcsával van valami gond.

Nekem is gond volt az egyikkel hogy nyikorgott végül berágtam, megnézettem és szépen le volt darálva valami rosszul volt beállítva a féktárcsa is eléggé le volt gyaszálóodva, kiderült hogy a szerelő rosszul állított be valamit, így garanciával megcsinálta a cég legaláb :D

2015. ápr. 3. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem túl normális ez a bekopásos dolog, normális esetben ahogy az első fékezésnél sem kéne semmi hangot kiadjon.
2015. ápr. 3. 16:37
 3/4 A kérdező kommentje:

A tárcsa is cserélve lett.

A szerelő szerint gyártmányfüggő

2015. ápr. 3. 19:43
 4/4 lupara ***** válasza:
Vedd ki a betéteket,és az éles széleket finoman csiszold le körbe.Ha nem használ,tudd meg milyen összetételű betét kell a fékedhez.Puha,félkemény,kemény,utcai,verseny.Járműhöz, féktárcsához való betétet kell választani,egyébként nem szabadulsz a problémától.
2015. ápr. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!