Melyik a legolcsóbb motor, ami teszi a dolgát (bőven elég a 30-40km/h is), de mégse romlik el minden nap?
Figyelt kérdés
Babettát néztem ki elsőnek, de mindenki azt mondja rá, hogy nem éri meg venni, mert már nagyon régi, javítgatni kell mindig2015. dec. 2. 17:25
2/8 anonim válasza:
"Babettát néztem ki elsőnek, de mindenki azt mondja rá, hogy nem éri meg venni,"........mennyire igazuk van!
3/8 anonim válasza:
Én is Hondát vagy yamahát ajánlok, és csakis robogót!
4/8 anonim válasza:
16" kerek alattit ne!
Ha a pedalos tetszik akkor ktm hobby, puchs maxi, peugeot103
Dragabbakbol scarabeo vagy liberty.
6/8 anonim válasza:
Egy normális állapotú Simsontól ma sem kell jobb.A Babi felejtős,nekem volt 2 is,ingyen sem kelle többet.
7/8 anonim válasza:
Én viszont-ha nem fontos, hogy váltós legyen- a babettát is tudnám ajánlani, de csak akkor ha nagyon jó állapotban van, amúgy ha nem értesz a javításhoz, akkor inkább egy újabb robogót vagyél.
8/8 anonim válasza:
Egyértelmű: Simson Schwalbe, esetleg Star.
A robogók felejtősek használtan, többnyire mind össze van kókányolva, drága alkatrészek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!