Milyen főtengelyt vegyek?
Sziasztok!
Van egy 99-es, am6 blokkos Aprilia RX motorom 70-es , fúrt hengerrel. Szeretnék benne főtengelyt cserélni. Nem nagyon értek hozzá, ezért szükségem lenne egy kis útmutatásra. Milyen főtengelyt vegyek bele?
Kicsit informálódtam és tájékoztattak, hogy nem feltétlenül kell kicserélni a komplett főtengelyt, elég csak hajtókart és a hozzá kapcsolódó alkatrészeket megvásárolni (mint pl itt : [link]
Ezek után egy újabb kérdés merült fel bennem: Honnan tudom , hogy kompletten kell cserélni, vagy elég, ha ezeket cserélem?
[link] ilyen és sok sok ehhez hasonló műszerrel megméred az összes alkatrészt és minősíted két osztályba:
-cserére szükséges
-beépíthető
Utána meg beépíted az összes alkatrészt.
Hogyha a főtengelyt nem kompletten cseréled akkor ilyen alkatrésszel és pár db. célszerszámmal tudod szét iletve össze szerelni: [link]
:D
Értem, köszönöm a válaszokat . Utolsó : terveztem, hogy elviszem egy szakemberhez , aki megcsinálja, de értékelem a poént :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!