Milyen főtengelyt vegyek bele? (70ccm robogó)
Mondtátok hogy eg ybe kellene ezt is lecserélni...
Szóval milyen márkát ajánlotok? Ez egy Piaggio/gilera Typhoon és 70ccm! az www.egumotors.hu oldalról fogok vásárolni mert a bolt ittvan nem messze.
most van szerelőnél... csapágyak,szimeringek,tömítések,olajpumpa szíj,dugatyúszett kerül a motorba. És akkor már a FŐTENGELYT IS LECSERÉLTETEM....
szóval milyen márkákat ajánlotok? azt mondják hogy az erősített főtengely semmivel se jobb... :O
köszi
Ja jA! Mindenképp erősített főtengely, aki azt mondta nem ér semmit qurvára nem ért hozzá. (hacsaknem a szerelő mondta, hogy mihamarabb vidd majd neki vissza, és lenyúlhasson lóvéaval....)
És ha már lúd legyen kövér olyat válassz ami könnyített is.
Ettől jobban, ill könnyebben fog felpörögni a motor.
Egümotorson ha jól tudom leírják hogy melyik hengerhez melyik főtengely kell.
Sztem inkább vegyél egy nagymotort mert ha elkezded a tuningot akkor nincs megállás és több 100ezerbe is kerülhet mert könnyen elromlik.
Hogy érted hogy könnyen elromlik?
az a hülye amelyiktől vettem szétcseszte az egész motort...mert felfuratta 70-esre és ugye nagyobb ccm nagyobb erő. És eből kifolyólag a főtengely amit 50-esre terveztek nem bírja a nagyobb sebességet... Mire gondolsz mi romlik el könnyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!