125-ös motor 50-es papírokkal. Történt már meg bárkivel is, vagy ismertek konkrét sztorit, hogy valakit emiatt megbüntettek?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy milyen súlyos következményei lehetnek a dolognak, ha kiderül, hogy a motor 125-ös, de soha egy konkrét történetet se hallottam még, hogy valaki teljesen szabályosan közlekedik a maga kis 125-ös rendszám nélküli robogójával, és ezért a rendőr kegyetlenül meghurcolja. Szeretnék egy 125-ös robogót venni, mert nagyon unom már, hogy a kis 50-es sepia-mal folyamatosan az ifák meg duplaplatós kamionok ellen kell menekülnöm városon kívül, akik gyarkan szinte letarolnak az útról előzés közben.2015. nov. 29. 23:55
11/11 anonim válasza:
Nem, 125-ös szerintem sehol sem smkp, csak vizsgázni másképp kell rá. Pl. sógoroknál x éves B-jogsival jelentkezel 125-re, levezetsz pár gyakorlati órát, majd az oktatód rányomja a plecsnit, hogy átment. Ez nem biztos, mintha ezt olvastam volna. A lényeg, hogy 125-ösre nem hiszem, hogy ne kéne jogsi/forgalmi bárhol is.
Nem kell minden görbe fánál Mo.-t elővenni. Csak mert egy jármű vezetése engedélyhez kötött, attól ez itt még nem mordor. Én is nemrég csináltam b125-öt, lett illetékkel vagy 50 ropi+ vagy 30 a robesz átírása, így kb. 80-ban van hogy legálisan közlekedjek vele. Nem esett jól kifizetni, de ettől még nem szar az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!