Faterom vett egy Porsche Panamerát és az istenért sem engedi, hogy avval mennyek suliba nincs valami ötletek, hogyan vegyem rá?
Figyelt kérdés
2015. nov. 29. 20:49
11/14 anonim válasza:
Vegyél magadnak és akor azal mehetsz.
Nekem megmondták nem vesznek motort és 7.ben vettem magamnak Simsont, 8.ban MZ -t.
Igaz nem most volt, mert 33 vagyok és azóta volt pár szoci és pár japán motorom is, most is van egy sportmoci.
12/14 anonim válasza:
Legalább kicsit próbálnád hihetőre... de menj be a játékboltba és vegyél egyet, aztán brümmögj az osztálytársaid előtt, tuti sikered lesz.
13/14 anonim válasza:
Szerintem ha már kilátsz a vezetőülésből, és a lábad is eléri a pedálokat, oda fogja adni...
14/14 veterán vas válasza:
Jópofa kis szívhez szóló történet (lenne), de sajnos néhány részlete eltér a valóságtól:
Úgy mint:
- az öreged sosem nem vásárolt Porsche-t
- neked nincs jogosítványod
- ráadásul egyáltalán nem is jársz iskolába.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!