Bugatti Veyron, LaFerrari, McLaren P1, Porsche 918 Spyder, Koenigsegg Regera, Pagani Huayra?
Veyron.
Sokkal "autósabb" a megjelenése. Ráadásul mióta egyszer láttam élőben szerelmes vagyok belé! :)
918.
(Bár inkább 911, még ha nem is ugyanez a kategória.)
Egyiket sem. Lehet, hogy velem van a baj, de a feltűnésen kívül sokmindenre nem jó egy ilyen autó. Esetleg befektetésnek, de gondolom a kérdés nem erre vonatkozik.
Egy ilyennel nem tudok bemenni dolgozni, nem lehet elmenni kirándulni, de még az autobahnra is nehezen jutnék ki vele (Németországban lakom) hogy megkergessem, mert addig hatszor szakadna le az eleje-oldala-alja. Ráadásul ott is mit kezdenék vele a sok lassú autó között?
Kizárólag zárt pályán lenne értelme ilyennek, de akkor már inkább motorra pattanok és krúzolok a hegyekben.
Koenigsegg ONE!!!
Koenigsegg rajongó vagyok, pontosan mióta a CCX kijött. Nagyon durva az 1:1 lóerő-kg arány :) Ennél még az is durvább, hogy mindezt egy V8-as twinturbo hajtja meg.
Illetve rengeteg technikai újítás van benne (motorban, váltóban, mindenhol).
Mellesleg feleakkora a motorja, mint a Veyronnak, mégis 451 kmph a végsebessége. Úgyhogy bekaphatod, Bugatti! :D
A felsoroltak közül a Porsche 918-as lenne, tetszik benne a hibrid hajtáslánc, illetve az is, hogy a rossz minőségű utakon is elmegy (legalábbis országunkban 1-2 helyen tudnék vele menni :D
Utolsó vagyok
Ha nekem sok pénzem lenne, biztos hogy vennék egy 918-ast.
Beszereltetnék egy airride rendszert, úgyhogy a magyar "utakon" is tudnék menni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!