Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Porsche panamera dizel vagy...

Porsche panamera dizel vagy bmw 640d?

Figyelt kérdés
Mindketto 17.000.000 Ft! Melyiket valasztanatok es mert? Ha lehet hosszabb indokot kerek. Koszonom elore is
2015. nov. 18. 18:10
 1/3 p33ter válasza:

BMW 640- Van kultusza, ritkább, kevesebb jön szembe az úton, ezt úgy mondom, hogy Volvo párti vagyok, tehát...

Porschekkal nagyon sok a baj, bár ilyen szuper autot kéne vegyek, biztosan nem dizelt vennék... ezek részben a sebességről szólnak. BMW megbízhatobb, kevesebb árvesztés.

2015. nov. 18. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:

"részben a sebességről szól"

Akkor viszont a dízel jobban megy ekkora autókban :)

2015. nov. 18. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Porschéra szavazok, bár eléggé elterjedtek már a Panamerák és a Cayennek, de azért még mindig sokkal egyedibb és exklúzívabb bármilyen Porsche mint egy BMW (még ha a 6-os szériáról is van szó). Így ha én már ennyi pénzt kiadnék, akkor Porsche lenne.
2015. nov. 18. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!