Porsche panamera dizel vagy bmw 640d?
Figyelt kérdés
Mindketto 17.000.000 Ft! Melyiket valasztanatok es mert? Ha lehet hosszabb indokot kerek. Koszonom elore is2015. nov. 18. 18:10
1/3 p33ter válasza:
BMW 640- Van kultusza, ritkább, kevesebb jön szembe az úton, ezt úgy mondom, hogy Volvo párti vagyok, tehát...
Porschekkal nagyon sok a baj, bár ilyen szuper autot kéne vegyek, biztosan nem dizelt vennék... ezek részben a sebességről szólnak. BMW megbízhatobb, kevesebb árvesztés.
2/3 anonim válasza:
"részben a sebességről szól"
Akkor viszont a dízel jobban megy ekkora autókban :)
3/3 anonim válasza:
Én Porschéra szavazok, bár eléggé elterjedtek már a Panamerák és a Cayennek, de azért még mindig sokkal egyedibb és exklúzívabb bármilyen Porsche mint egy BMW (még ha a 6-os szériáról is van szó). Így ha én már ennyi pénzt kiadnék, akkor Porsche lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!