Van egy honda dio robogóm. Hidegen csak ugy indul ha benzint öntök a hengerbe. Ha már meleg indul rögtön. A hideg indított ki szedtem ugy nézki müködik Melegen megy de füstöl elégé, szimeringre gyanítok, gondoltam meg kérdezem mielőtt szét szedem?
Figyelt kérdés
2015. nov. 29. 19:32
1/6 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt a baja, én féktisztítóval indítgattam, alapjárati csavart nagyon betekerve, aztán mikor elkapta, lehetett visszatekerni. Egyszercsak már így sem indult, azóta áll. De előtte se ment túl jól, eléggé csörgött és kb 42 volt a végsebessége.
Írd meg légyszi, ha megvan a probléma oka.
2/6 anonim válasza:
Automata szívató: A probléma kiváltó okától függően (megszorulás, elektromos probléma....stb), bármely pozícióban rögzülhet a szelep. Amennyiben zárt állapotban marad, akkor nehézkes a hidegindítás, viszont utána gyönyörűen működik a motor. Ha viszont nyitott pozícióban marad, akkor a könnyed indítást túlfogyasztás, füstölés és teljesítményesés követi.
3/6 anonim válasza:
És ha a nehézkes indítás után fokozatosan csökken az alapjárat egy ideig, mintha jól működne a szívató?
4/6 anonim válasza:
Tudnák mit tippelni, de pontosan írd le ide, vagy akár privátba a pontos részleteket. Minden dolog lényeges lehet! Volt -e fúrva, cseréltél -e valamit, esetleg a fúvóka mérete is jöhet (ha tudod).
5/6 A kérdező kommentje:
az alap járat úgy tűnik nem változik ha be indul szépen megy de füstöl.tudtommal nem volt még fúrva.ha megyek vele és le állítom utána kb 30perc múlva már nem indul.az jutott még eszembe amikkor be indítom benzínel elég furcsán indul lassan kezd fel pörögni míg el nem kapja
2015. nov. 30. 05:03
6/6 A kérdező kommentje:
az automata szívatót 12voltra tettem egy idő után nyitott
a kábelre izzót tettem és világított áram megy ha jár a motor.lehet még így is rossz a szívató?
2015. nov. 30. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!